Mun Keuruu sivuilla saat helposti ja maksuttomasti näkyvyyttä hakusanoilla. Mun Keuruu sivujen toimintaperiaate on sama kuin Googlella, eli yrityksesi löytyy erilaisilla hakusanoilla HAE SIVUSTOLTA-kentästä, sivun oikeasta kulmasta.

Esimerkki Pa-Tu palveluista:

Hakusanoilla lisää näkyvyyttä www.munkeuruu.fi sivuilla

Pa-Tu Palvelut on laittanut hakusanoikseen kaikki sanat, mitkä vähänkin liippaavat heidän palveluitaan ja tuotteitaan.

Hakusanaluettelossa ovat mukana mm. kinkkupiirakka, korvapuusti, täytekakku ja ristiäiset. Pa-Tu Palveluilla on erilaisia hakusanoja yhteensä n. 30 kpl yrityksen tietoihin kytkettynä. Joten mitä enemmän hakusanoja meille ilmoitat, sitä helpommin yrityksesi löytyy Mun Keuruu sivuilta.

Esimerkiksi remontti-sanalla löytyy vain 2 yritystä, vaikka remontti-yrityksiä on Keuruulla huomattavasti enemmän. Eli nyt vain lisää hakusanoja alla olevaan sähköpostiin, niin saadaan yrityksellesi lisää näkyvyyttä ja osumia. 

Muistathan myös että voit laittaa yritysluettelosivustolle niin pitkän yritysesittelyn kuin haluat, joten siinäkään ei tarvitse säästellä. Kun laitat yrityksesi palveluita ja tuotteita  yritysluettelon esittelytekstiin, niin Googlekin löytää yrityksesi paremmin, vaikkei asiakas olisikaan Mun Keuruu sivuilla jo valmiina. Sisältöön ja tekstiin kannattaa siis panostaa. Ja jos tarvitset apuja sisällön luomiseen, niin sitäkin löytyy Mun Keuruu tiimiltä.

Jos haluat lisätä tietoja yrityksesi palveluihin tai lisätä erilaisia hakusanoja, niin laita meille sähköpostia info@munkeuruu.fi sähköpostiin.

Samaan sähköpostiin voit laittaa myös kuvan yritysluetteloon.

Jos haluat ilmoittaa yrityksesi tai yhdistyksesi tiedot yritysluetteloon. niin tee se tästä linkistä

Tulemme siirtämään koko Keuruun yritysluettelon Mun Keuruu sivuille syyskuun loppuun mennessä. Yritysluettelo poistuu samalla Keulinkin sivuilta kokonaan. Sinne tulee vain linkki yritysluetteloon.

Ole yhteydessä 040 6475610 tai info@munkeuruu.fi