Nyt ei tarvitse Keuruulla ja Multialla huolehtia siitä, ettei joulupukki pääsisi tervehtimään perheitä turvallisesti. Seuraavalla videolla joulupukki ja joulumuori ovat vierailulla Keuruun partiotalolla, ja jutustelevat joulun tunnelmissa.

Lapaset-hanke ja Mun Keuruu -tiimi toivottavat kaikille oikein hyvää joulua!

Kirjoittaja: Satu Soutolahti

KUVAUS VIDEOSTA

Lapaset (Lapset seutukunnan tulevaisuus)-hanke toteutti yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa jouluisen tervehdysvideon ilahduttamaan perheitä Keuruulla ja Multialla.

Videolla Joulupukki ja Joulumuori ovat vierailulla Keuruun Partiotalolla. He jutustelevat joulun tunnelmissa partiotyttöjen, Kertun ja Matildan kanssa. Yhteislauluina lauletaan kolme laulua, Joulupukki, joulupukki, Joulu saapuu jokaisella ja Joulupuu on rakennettu. Juttelutuokion lopuksi porot kolistelevat oven takana, ja Joulupukki lähtee tonttujen kanssa jakamaan lahjoja ovien taakse.

Video sopii katsottavaksi koko perheen kanssa, perheen omien jouluaikataulujen mukaan! Se toimii turvallisena korvikkeena joulupukin vierailulle näin korona-aikaan. Videon voi katsoa myös, vaikka pukki tulisikin vierailulle perheeseen. Molemmat toimintatavat on huomioitu videon sisällössä.
Videon katsominen on ilmaista.

VIDEOTA OVAT OLLEET TOTEUTTAMASSA YHTEISTYÖSSÄ:

Lapaset-hanke, Keurusseudun Yrittäjät ry, Mun Keuruu, Keurusseudun Partiolaiset ry, Studio Näre, Touhutaavi, Tiltaltti Shop, Keuruun Timpermanni, Kinkamon Pirtti ja Keuruun kaupungin Perhekeskus Valo

Jaa juttu kavereille!