Haaveesta totta

Kun Keuruun kaupunki etsi uimahalliin kesän aikana uutta yrittäjää, päätti Iida Laurinen heti hakea paikkaa – onhan oma kahvila ollut Iidan unelmana jo pitkään. Kaupunki halusi kahvilaan uudenlaista dynaamista ilmettä ja valinta osuikin Iidan raikkaaseen liiketoimintasuunnitelmaan ja niin perustettiin Kahvila Iidan Unelma.

Itse tehden

Instagramista on päässyt ihailemaan Iidan leivonnaisia jo pitkään, mutta elokuusta lähtien niitä on siis saanut nauttia uimahallin kahviossakin. Uimahallin kahvilasta myydään pääsyliput uimahalliin, mutta kahvilan muu toiminta on täysin yrittäjän itsensä suunniteltavissa. Iida leipoo itse myytävät tuotteensa; pullat, piirakat, munkit sekä suolaiset tarjottavat. Uimahalli avautuu jo aikaisin, joten kahviosta saa myös aamupalaa sekä kevyttä lounasta esim. suolaista piirakka salaatin kera.

Uusia suunnitelmia

Tilauskakkuja on jo toimitettu useaan eri osoitteeseen ja uimahallin kahvilasta on saanut ostaa makoisia tuotteita mukaan. Uudella yrittäjällä on tarkoitus kehittää ja laajentaa toimintaa, kunhan toiminta ensin saadaan kunnolla vauhtiin. Iida on myös pohtinut voisiko kahvilassa järjestää pienimuotoisia juhlia, esim. lasten syntymäpäiviä. Uimahalli on auki 10 kk vuodessa. Kiinniollessa on tarkoitus ainakin tehdä tilaustuotteita. Jäämme odottamaan mitä muuta Iida vielä toteuttaa.