Kuvakisan TOP 10 – Äänestä parasta kuvaa!

Edit! Äänestys on päättynyt ja tulos julkistetaan to 27.10.22 Keulinkin aamukahveilla klo 8-9 välissä. Samassa tilaisuudessa arvotaan myös kuvaajien kesken palkintoja. Äänestäneiden kesken arvotaan palkinnot perjantaina 28.10.22.

Lämmin kiitos erittäin runsaasta osanotosta Syksyinen Keuruu -valokuvakilpailuun! Kuvia ilmoitettiin mukaan n. 120 kpl, mikä on todella hyvä määrä.

Valokuvakilpailuun pystyi osallistumaan sosiaalisessa mediassa merkitsemällä kuvaan seuraavat tunnisteet #kuvakisasyksyinenkeuruu #keuruu #munkeuruu #visitkeuruu tai laittamalla kuvat Sarille Keulinkiin. Molempia tapoja käytettiin ahkerasti.

Koko valokuvakilpailun säännöt ja kilpailun julkistamisblogi on luettavissa täällä!

Kuvakisan kymmenen finalistia on valittu.

Keurusselän Nuorkauppakamari ry:n raati valitsi kymmenen parasta kuvaa yleisön äänestykseen seuraavin perusteluin:

Hienoja, upeita kuvia Keuruulta, jotka toivat raadille todellista väriloistoa syksyyn! Kuvissa oli järvien pilkettä, Keurusselän kirkkautta sekä hienoja ja monipuolisia kuvakulmia. Lisäksi raati huomasi, että luonto oli ilahduttavan monipuolisesti kuvissa esillä ja vaivaa oli selkeästi nähty näitä varten.

Top 10:n raati pyrki valitsemaan monipuolisen katsauksen Keuruun kohokohtiin eri teemallisilla kuvilla.

Keurusselän Nuorkauppakamari ry

Katso tästä alta TOP 10 kuvaa, jotka raati valitsi. Kuvat ovat muodoltaan erilaisia ja järjestäjä halusi kunnioittaa kuvia laittamatta niitä samanlaiseen esittelymuottiin. Eli kuvat ovat siinä muodossa, miten ne ovat meille tulleet. Klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi.

Äänestä mielestäsi parasta kuvaa alla olevalla lomakkeella. Kuvat on numeroitu ja nimetty ja ne löytyvät listasta saman nimisenä. Päätimme laittaa kuvaajan nimen kuvan yhtyeteen, sillä ne ovat jo olleet esillä sosiaalisessa mediassa kuvaajan nimellä. Kaikki kuvat löydät kopioimalla #kuvakisasyksyinenkeuruu rimpsun joko Facebookin tai Instagramin hakukenttään. Äänestys alkaa pe 14.10.22 klo 12.00 ja päättyy ma 24.10.22 klo 22.00. 

Palkinnot:

Eniten ääniä saanut kuvaaja saa:

  • Kuvataulu omasta kuvasta valinnan mukaan. Arvo noin 60-70 e. Lahjoittajana painotalo Printek @printek https://printek.fi/

Arvotaan kaikkien osallistujien kesken seuraavat palkinnot:

  • 4 kpl 25 e lahjakortteja paikallisiin yrityksiin. Lahjoittajana Kehittämisyhtiö Keulink Oy.
  • Marimekon logo- kassi, lahjoittajana Marikaisa
  • Muita tavarapalkintoja jaetaan osallistujien kesken

Kaikille osallistujille näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa ja muissa Keuruun markkinointikanavissa.

Kilpailusta saa lisätietoa järjestäjältä. Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

Järjestäjä: Kehittämisyhtiö Keulink Oy/ Mun Keuruu ja yhteistyökumppanina on Visit Keuruu.