Asumme perheeni kanssa Keurusselän rannalla ihanassa omakotitalossa. Lapsemme ovat päiväkodissa kävelymatkan päässä ja puolisoni kanssa olemme molemmat Teiskonen konsernissa töissä. Minä henkilöstöpäällikkönä ja puolisoni myynti-insinöörinä.

En ole syntyperäinen keuruulainen, vaan löysin tieni Keuruulle onnellisten sattumien kautta. Siskoni Hanna asui ja työskenteli jo Keuruulla ja paikkakunta tuli sitä kautta tutuksi myös meidän perheelle. 

Minulla oli tuolloin työ, joka vaati paljon matkustelua ja kahden pienen lapsen kanssa se tuntui tosi raskaalta. Jutellessani Hannan kanssa jäin pohtimaan sitä, että löytyisiköhän Keuruulta meillekin töitä? Hanna vinkkasi, että kannattaa lähettää CV Kehittämisyhtiö Keulinkin silloiselle toimitusjohtaja Nea Kontoniemelle. 

Nea päättikin lähettää sähköpostin eteenpäin HT Laserin silloiselle toimitusjohtajalle Hannu Teiskoselle. Toimeliaana miehenä Hannu otti tosissaan tällaisten osaajien kiinnittämisen kasvavaan yritykseen ja pian olimmekin jo koko perheen voimin tehdaskierroksella Keuruulla tutustumassa HT Laserin toimintaan. Automaatioinsinöörimiehelleni sopivan työn löytäminen HT Laserilta oli suhteellisen helppoa. Sen sijaan omalla koulutustaustallani (prosessi- ja ympäristötekniikan tohtori), sopivan työn keksiminen vaati Hannulta hieman mielikuvitusta. 

Neuvotteluhuoneen viereinen huone oli tyhjillään palkanlaskennan ulkoistamisen jälkeen ja Hannu ehdottikin minulle HR-tehtäviä. Mielestäni ehdotus oli todella kiinnostava ja niin sovittiinkin, että pakkasimme pikimmiten muuttoauton ja suuntasimme Keuruun suuntaan. 

Tällä hetkellä elän täyttä kokovartaloelämää kasvavien poikien ja puolisoni kanssa. Otamme kaiken ilon irti luonnossa liikkumisesta, harrastuksista ja pikkukaupungin palveluista. Keuruulla on kaikkea mitä arjessa voi tarvita. Ja vapaa-aikaakin täällä on enemmän kuin entisessä kotikaupungissa, sillä lyhyet välimatkat ja liikkumisen helppous säästävät päivittäin jopa tunteja! Työpaikkakin näkyy ikkunasta vastarannalla.

 

Katso tästä voisinko auttaa sinuakin löytämään työn Keuruulta:

https://www.youtube.com/watch?v=27QZ1JbDPUc