Vanha Keuruu kutsuu paikkakuntalaisia ja matkailjoita viihtymään!

Kirjoittaja: Milja Kaartinen

Kaunis vaaleanpunainen talo, upeassa Vanhan Keuruun miljöössä, Keurusselän rannalla, kätkee sisälleen kristallikruunujen loisteisia juhlia, notkuvia noutopöytiä täynnä paljon kehuja saanutta maistuvaa ruokaa; kuten esim. Omilla resepteillä tuotettuja kaalikääryleitä, sekä upeita kondiittorimestarien kakkuja, sekä suolaisia, että makeita herkkuja. Pappilan pidot luo tunnelmaa myös arjen keskellä esim. koulutuspäivissä ja kokouksissa, sekä tietysti kesäisin ihastuttavan aittakahvilan, lounaan ja Elias Lönnrot -risteilyjen merkeissä.

Pappilan pitojen juhlatunnelman saat myös kotiisi catering -palvelujen myötä. Oli kyseessä sitten suurempikin juhla tai vaikka vain pienet illanistujaiset, saat tilattua herkullisen ruoan valmiina pöytään ja halutessa vielä tarjoilijan sen tarjoilemaan. Pappilan pitojen jouluherkut kotijouluun on kasvattaneet suosiotaan joka vuosi. Kuinka helppoa onkaan aatonaattona noutaa kaikki ihanimmat perinteiset jouluruoat valmiiksi omaan joulupöytään.

Pappilan ihanissa saleissa viihdytään ja nautitaan hyvästä ruuasta.

Pakopeleissä riittää jännitystä!

Vanhan pappilan vintillä sijaitsee kokoustilojen lisäksi suositut mysteerihuoneet; Pappilan Pakopelit, joiden salaisuudet tempaavat mukaansa kaikenlaisia porukoita ikää katsomatta. Suljetussa huoneessa tapahtuvan pelin lisäksi Pappilan pidot tarjoaa mysteeri-elämyksiä myös illallisen ja agenttiseikkailun muodossa.

Vanhan Pappilan naapurissa, vanhassa kivinavetassa, sijaitsee Pappilan pitojen toinen ravintola; Pappilan Taverna, joka tarjoaa hieman arkisempaa lounasta, muttei suinkaan arkista lounasta. Lisäski ravintolan a la carte -listalta on tilattavissa  ainakin Keurusselän kuhaa ja tuhteja burgereita. Eikä pidä unohtaa Tavernan super suosittua pizzaperjantaita! Paksupohjainen, italialaistyyppinen pizza noutopöydästä on houkutellut asiakkaita jo useamman vuoden ajan.

Tavernassa on monenlaista toimintaa arkeen ja juhlaan.

Pappilan Tavernassa herkullisen ruuan ja ystävällisen palvelun lisäksi tavataan tuttuja, vaihdetaan kuulumisia, solmitaan uusia suhteita ja välillä laitetaan jalalla koreasti livemusiikin tahtiin! Bändi-illat saavat liikkeelle muutkin kuin Keuruulaiset ja navetta jytää usein loppuunmyydyillä keikoilla.

Pappilan parhaat ovat syntyneet intohimosta ja inspiroituneet asiakkaista. Heillä on jo 15 vuoden kokemus erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisestä, sekä asiakkaiden kestittämisestä. Sinä annat aiheen, he järjestävät ja tietenkin ammattitaidolla ja suurella rakkaudella.

Milja Kaartinen

Jaa juttu kavereille!