Unelmien eläkepäiviä Keurusselän laineiden liplattaessa

Toivotamme Keuruulle tervetulleeksi kaikki maaseudun elämää kaipaavat seniorit. Keuruun kaunis luonto antaa mahdollisuuden nauttia elämästä täysin palkein. Keuruu on saavutettava paikkakunta kolmen kasvukaupungin, Jyväskylän, Tampereen ja Seinäjoen kainalossa, johon lapset ja lapsenlapset pääsevät sujuvasti vierailulle junalla ja bussilla.

Maaseudulla asuminen on turvallista ja kustannustehokasta. Keuruu on pieni ja rauhallinen kaupunki, jossa on vähemmän ruuhkia ja kiirettä verrattuna suurempiin kaupunkeihin.

Liity mukaan aktiiviseen eläkeläisyhteisöön

Keuruulla on vireä ja aktiivinen eläkeläisyhteisö sekä mahdollisuudet sosiaalisiin aktiviteetteihin ja tapahtumiin. Keuruun kansalaisopiston kurssitarjonta on laajaa käsitöistä, kieliopintoihin, liikuntaan ja yhteiskuntaoppiin. Keuruulla on hyvin tarjolla peruspalveluita, kuten kauppoja, ravintoloita, terveyspalveluita ja koulutusmahdollisuuksia ja vapaa-ajan rientoihin löytyy runsas kulttuuri- ja liikuntatarjonta myös seniori-ikäisille.

Vieläkö työnteko kiinnostaa?

Keuruun yrityksissä arvostetaan osaajia ja otetaan mielellään töihin myös eläkkeellä olevia esimerkiksi kevyt yrittäjänä tai osa-aikaisena. Lisätietoja tästä saat Kehittämisyhtiö Keulinkilta Sarilta 040 6475610 sari.saarinen@keulink.fi.

Pyydä muutospaketti ja saa lisää elämisen vapautta!

Laitamme sinulle mielellämme koko paketin kerralla kuntoon muutospalvelumme avulla. Etsitään sinulle koti luonnon helmasta ja räätälöidään harrastukset edulliseksi paketiksi. Muistathan kertoa myös muista perheenjäsenistä lemmikkejä unohtamatta.

Pyydä tarjous kokovartaloelämästä Keuruulla – teemme sinulle ehdotuksen siitä, miltä elämäsi keuristina voisi näyttää!

Linkkejä:

https://www.keuruu.fi/paatoksenteko/paatoksenteko/vanhusneuvosto

https://www.keuruu.fi/vapaa-aika-ja-kulttuuri