Kyläsepästä kaikki alkaa

Vesijohtoliike Jaunilla on pitkät juuret Keuruun Haapamäellä. Arvo Jauni perusti kyläsepän pajan Haapamäelle vuonna 1926 eli ikää yrityksellä on jo 95 vuotta. Vesijohtoliike Jauni on alusta asti toiminut perheyrityksenä. 50 -luvulla Arvon poika Tuomo aloitti työt isän yrityksessä ja 1966 Tuomo otti ohjakset. Samalla yrityksen nimeksi vakiintui Vesijohtoliike Jauni ja jo siihen aikaan yrityksen päätoimialana oli vesi- ja lämpöjohtoasennukset.

1980 -luvulla Tuomon poika Ari lähti toimintaan mukaan ja uusi sukupolvenvaihdos toteutettiin 1985. Ari on kehittänyt yrityksen toimintaa, laajentaen palveluita myös kylmä- ja sähköasennuksiin. Myös Arin vaimo on ollut toiminnassa vahvasti mukana.

Asiakkaat ovat tyytyväisiä, kun kaikki palvelut löytyvät saman katon alta Haapamäeltä. Asiakkaina ovat niin yksityiset talonomistajat kuin suuremmatkin rakennusliikkeet tai julkinen taho Keuruun seudulta sekä lähialueilta.

Keurusseudun vanhimpia yrityksiä, uuden yrittäjän ohjaimissa

Arin lähestyessä eläkeikää tuli omistajanvaihdos ajankohtaiseksi. Lähipiiristä jatkajaa ei löytynyt, mutta onneksi Mänttä-Vilppulaan paluumuuttanut Aki Mäenpää osoitti mielenkiintoa yritystä kohtaan. Laajat verkostot ovat tässäkin prosessissa kultaakin arvokkaammat, koska Aki löytyi ns. puskaradion kautta.

Myös Akin vaimo lähti Vesijohtoliikkeen toimintaan mukaan, eli perheyrityksenä jatketaan. Uudella yrittäjällä on näkemystä Vesijohtoliikkeen kehittämisestä sekä toiminta-alueen laajentamista myös Mänttä-Vilppulan puolelle. Arvostetun perinteisen yrityksen palvelut säilyvät paikkakunnalla ja tuoreena yrittäjänä Aki vie yritystä uudella innolla eteenpäin! Tervetuloa seutukunnalle ja menestystä!