Mikä ihmeen #merkki?
#-merkki eli englantilaisittain hashtag on viime vuosina tunkeutunut arkeemme. Sosiaalisessa mediassa sitä käytetään keskusteluaiheen tunnisteena, joka liittää yksittäiset viestit osaksi tietystä aiheesta käytävää keskustelua.
Sykkiikö sydämesi Keuruulle? Haluatko, että palvelumme säilyvät ja säilymme elinvoimaisena?
Mikäli vastasit kyllä, niin meillä on sinulle simppeli resepti. Lähde mukaan rakentamaan alueemme näkyvyyttä muutamalla yksinkertaisella kikalla:

1. Kun joka tapauksessa julkaiset upeita kuvia ja tarinoita, yritysten tarjouksia sekä täällä Facebookissa että Instagramissa, Linkedinissä tai vaikka Tik Tokissa, niin laita julkaisujen perään #munkeuruu tai tarinoihin @munkeuruu.

Keuruulla käytetään myös muita tunnisteita. Tässä muutamia:
2. Kun olet merkannut kuvan, niin me jaamme julkaisusi muillekin ihasteltavaksi ja Keuruun ilosanoma leviää kivasti.
3. Huomioithan, että julkaisun pitää olla julkinen, jotta voimme jakaa julkaisusi. Yksityiset tilit voivat laittaa yksittäisiä julkaisuja julkisiksi asetusten kautta.
Artikkelin kuva on Noora Mäkiaho ottama Pihlajavedeltä. Noora on itse asiassa koko Mun Keuruu idean äiti ja on kyllä mahtavaa jatkaa tätä koko ajan kasvavaa perinnettä eteenpäin. Pihlajavedellä käytetään paljon myös #mypihlajavesi hästägiä.
Jos haluat, niin voit tehdä yrityksellesi tai yhdistyksellesi omat #luettelot vaikka valmiiksi tiedostoksi, josta niitä on helppo kopioida omaan someen. Tee vaikka 5 erilaista luetteloa eri härägeitä ja kopioi ne oman somejulkaisusi perään. Yhdessä julkaisussa voi olla enintään 30 #merkintää.
Tuleeko muita hästägejä mieleen, mitä olisi hyvä käyttää Keuruusta puhuttaessa?