Olisipa hienoa, jos meilläkin olisi tällainen juttu!

En ole varma, joko meillä Keuruulla tällainen mahdollisuus on, mutta tuli mieleen tällaisena etätyöaikana, että olisipa hienoa, jos Keuruulla olisi tarjolla ”etätyötila” esim. tyhjillään oleviin liiketiloihin tms. Eli sinne voisi kuka tahansa joko ”varata” itselleen paikan tai pistäytyä vaikka ohikulkumatkalla työskentelemään. Varusteluiksi riittäisi työpöytiä, työtuoleja, langaton (?) verkko. Laitteet jokainen kuljettaisi sinne mukanaa.

Ja mikäli tällainen jo on, niin siitä kannattaisi vinkata jossakin, itselle olisi ainakin tervetullut vaihtohto välillä ”lähteä” töihin, kun omalle työpaikalle ei voi ainakaan tämän vuoden puolella mennä… 🙂

Mun Keuruu on huippujuttu, kiitos 🙂

Sari Kaakkomäki

Mun Keuruu -Tiimin vastaus

Esityksesi on erinomainen ja ajankohtainen! Me otamme sen ”vakavasti”, kiitos!

Jos nyt tarvitset etätyötiloja, vaikkapa vain ajatuksella ”vaihtelu virkistää”, voit ottaa yhteyttä Jukka Kentalaan Kehittämisyhtiö Keulinkilta. Tiedossamme on sopivia tiloja, kunhan etukäteen sovitaan ja tarkistetaan asia. Pysyvää etätyöskentelytilaa meillä ei – ainakaan vielä – ole.

Katsotaanpas, innostuisiko joku yritys tarjoamaan etätyötiloja pientä korvausta vastaan! Yrittäjät, ottakaa reippaasti yhteyttä Mun Keuruu -tiimiin!

Jaa juttu kavereille!