Ladataan Tapahtumat

Nuoret valtaavat Keuruun museon touko-kesäkuussa. Moniäänisessä näyttelyssä esitellään tavallisten 10–29-vuotiaiden keuruulaisten elämää ja ajatuksia – heidän omilla ehdoillaan. Nuoret ovat itse päättäneet, mistä he haluavat kertoa ja miten. Erilaisia teoksia yhdistää väljä yhteinen teema ”Sama suunta – omat polut”. Esillä on hyvin erilaisia töitä ja esityksiä, graffiteista kollaaseihin, liikkuvasta kuvasta keramiikkaan ja räppiteksteistä origameihin.

Näyttely on ollut avoin kaikille: siihen on kutsuttu kaikki keuruulaiset nuoret. Mukana on Nuorisovaltuuston, Lasten parlamentin, Lasten kuvataidekoulun, nuorisopalveluiden, Nuorten Pajan, Keuruun yhteiskoululaisten, Haapamäen yhteiskoululaisten, seurakuntanuorten ja KeuPa HT:n töitä. Lisäksi osallistujina on yksittäisiä nuoria.

Näyttelyn järjestävään yhteistyöverkostoon kuuluvat Keuruun kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalvelut, Keuruun museo sekä maakunnallinen Nuoret ja osallisuus kulttuuritoiminnassa -hanke.

Verkkoavajaisia vietetään torstaina 6.5. klo 12.00 Nuorten Keuruu –Youtubekanavalla osoitteessa https://youtu.be/0cZnDShyl-Q Avajaisvideo on katsottavissa myös myöhemmin.

Näyttely avoinna ma-pe klo 11-17, la klo 11-16. Näyttelyssä noudatetaan AVI:n määräämää 20 hengen kokoontumisrajoitusta koronan vuoksi. Maskisuositus. Vapaa pääsy.

Tiedot

Alkaa:
toukokuu 6 @ 11:00
Loppuu:
kesäkuu 5 @ 17:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
View Event Website

Järjestäjä

Keuruun museo
Puhelin:
044 9655567
Sähköposti:
museo@keuruu.fi
View Organizer Website

Tapahtumapaikka

Kamana
Kangasmannilantie 4
Keuruu, 42700
+ Google Map
Puhelin:
044 9655567
View Venue Website