Palvelumme ja tuotteemme

Hotelli Viikinhovi Apartments – Keidas Keurusselän rannalla

Hotelli Viikinhovi Apartments – entinen upseerikerho on muuttunut keitaaksi Keurusselän rannalla.

Hotelli Viikinhovi Apartments on upealla paikalla vain 6 km Keuruun keskustasta sijaitseva yksityinen hotelli, josta löytyy majoituspaikat 32 henkilölle. Hotellihuoneet järvinäköaloineen luovat mahdollisuuden rauhoittua ja nauttia luonnon keskellä niin arjesta, etätyöstä, lomasta kuin juhlasta. Hotelli- majoituksen lisäksi tarjolla on myös apartment- huoneistoja. Toteuta unelmiesi häät ja vuokraa juhliasi varten koko hotelli huoneineen, ravintolatiloineen, juhlasaleineen ja tuo omat kokit sekä tarjottavat.

Majoitus- ja juhlapalvelut

Viikinhovi tarjoaa rauhallisen yöpymispaikan luonnon helmassa järven rannalla, oman uimarannan käytön ja ison viheralueen auringon ottoon, venelaiturin sähköineen, juhlavan salin häiden ja perhejuhlien viettoon tai erilaisille kurssitilaisuuksille. Viikinhovin saunakabinetissa voit viettää ikimuistettavat polttarit tai juhlia pienemmällä porukalla kaverin synttäreitä – onhan Viikinhovin saunatiloissa rakennettu vuosien varrella suurella sydämellä Suomen turvallisuutta ja juhlittu suomenmestaruuksia.

Viikinhovin ympäristön mahdollisuudet

Viikinhovista voi vuokrata kesällä kanootin, veneen tai vaikka sublaudan ja nauttia Keurusselän kauneudesta yksin, kaksin, perheen tai ystävien kesken. Läheisellä vapaan moottorikelkkailun alueella voi kokea kelkkailun riemua ilman reittirajoituksia ja tarvittaesa voi kauttamme vuokrata moottorikelkan. Keurusselän liikuntapuisto tarjoaa nautinnolliset puitteet fresbeen ja maastohiihdon harrastajille. Viikinhovista on hyvät asfaltoidut pyörätiet Keuruun keskustaan ja metsissä varusmiesten aikanaan hyvin tallaamat polut maastopyöräilyyn sekä lenkkeilyyn.

Tietoa yrityksestä

Hotelli Viikinhovi Apartments hotellimajoitus ja juhlatilat sijaitsevat kiinteistössä, joka toimi vuoden 2014 loppuun saakka Keuruun Pioneerirykmentin varuskunta/upseerikerhona. Kiinteistön ovat suunnitelleet suomalaiset arkkitehdit Timo ja Tuomo Suomalainen, joiden tunnetuin rakennus on Helsingissä sijaitseva Temppeliaukion kirkko. Vuoden 2014 syksyllä kiinteistö 8 hehtaarin Keurusselän rantatontteineen siirtyi yrittäjien Marjut ja Aki Tuikan omistamien yhtiöiden omistukseen. Vuoden 2014 marraskuun loppuun mennessä kiinteistö oli kokenut ison remontin ja 29.11.2014 uudistetuissa hotellin ja juhlasalin tiloissa vietettiin omistajapariskunnan häät. Hotellin läheisyydestä löytyykin monet varusmiesten tallaamat luontopolut, bunkkeri, ampumarata, varuskunnan useat rakennukset ja Keurusselän maastokirkko Montosvuoren rinteessä honkien keskellä – kaikki nämä kävelymatkan päässä Hotelli Viikinhovista.