044-5011175

hyvinvointimood@gmail.com

2806378-3

Keuruuntie 19, 42700 Keuruu

Petra Hautamäki

Palvelumme ja tuotteemme

Mood on luonnonkosmetiikkaan keskittynyt tunnelmallinen hoitola. Hoitovalikoimasta löytyy kasvohoitoja (Esse -tuotteilla), vartalohoitoja, sekä SPA- tyyppinen jalkahoito. Ihokarvojen hellävarainen poisto sokerilla ja ripsien ja kulmien kestovärjäykset kuuluvat myös palveluihin.

Kasvohoitojen valikoimassa erikoisuus on erittäin tehokas ja freesaava gua sha -hoito. Olenkin ensimmäisten kosmetologien joukossa Suomessa, ketkä ovat saaneet Yin Your Skin Pro Gua Sha -koulutukseen. Gua sha on erittäin rentouttava ja miellyttävä hoito, millä pystytään vaikuttamaan ihoon pintaa syvemmältä.

Hoitokokonaisuuksia voi aina myös räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Esimerkiksi välillä pelkkä virkistävä ja rentouttava kasvohieronta voisi olla paikallaan. Kotiin voi liikkeestä ostaa ihania luonnonkosmetiikan tuotteita meikeistä ihonhoitoon. Tuotemerkit ja -valikoimat saattavat vaihdella, mutta aina tarjolla on vain sertifioitua, aidosti iholle hyvää tekeviä luonnonkosmetiikan tuotteita. Olet lämpimästi tervetullut hengähtämään hetkeksi ja unohtamaan arjen haasteet!