0145808-0

Heikkiläntie 177
42700 Keuruu

Heikkiläntie 177
42700 Keuruu

Pirjo Merihonka
Matkailu- ja myyntipalvelut

Marko Latokangas
Leirintä- ja majoituspalvelut

Vieraile Iso Kirjan Facebook ja Instagram -sivuilla, niin pysyt perillä ajankohtaisista asioista!

ISO KIRJA – Paikkasi levolle ja harrastuksille

Kaunis järvinäkymä ja luonnon rauha – siitä on hyvä loma tehty!

Keski-Suomen sydämessä sinua palvelevat leirintäalueen lisäksi mökkikylä, vastikään uudistetut hotellihuoneet sekä Ravintola Iso Pata, kesällä myös leirinnän vastaanotto SiCafé.

Hotelli ja mökkikylä

Isossa Kirjassa yövyt levollisesti. Kampusalueen yhteyteen sijoitetussa hotellisiivessä on kodikkaita vastaremontoituja 1–4 hengen huoneita. Mökkikylä sijaitsee omassa rauhassa, hieman korkeammalla muusta alueesta metsäisen kukkulan siimeksessä. Mökkikylän rannasta on vuokrattavissa erinomainen pieni puulämmitteinen rantasauna.

Varaa majoitus täältä!

Camping

Leirintäalueen kapasiteetti on sanalla sanoen massiivinen. Alue sopii erityisesti lapsiperheille, luonnon rauhaa, turvallisuutta ja väljyyttä kaipaavalle matkailijalle. Aktiviteettejä löytyy sekä kesäisin että talvisin. 

Leirintäalueen vastaanotto SiCafésta saa pientä suolaista purtavaa, virvokkeita ja kahvia kesäkaudella (1.6.-15.8) ma-to klo 15-21 ja pe-su klo 12-21. Muuna aikana leirintämaksu 1-2 vrk suoritetaan verkkokauppaan tai mobiilisti QR-koodilla leirinnän vastaanoton edustalla olevien ohjeiden mukaisesti. Erillinen hinnoittelu kesätapahtumissa.

Iso Heitto -frisbeegolf

Ison Kirjan uusittu Iso Heitto -rata on yksi Suomen parhaista frisbeegolfradoista. Se on suunniteltu monipuoliselle alueelle, josta löytyy hoidettua nurmikkoa, harvaa metsää, vesiesteitä sekä mäkiä. Radan puolivälissä on vessa sekä järven rannalla laavu, johon voit pysähtyä tauolle paistamaan makkaraa.

Iso Heitto AM sopii harrastajille ja PRO-layout haastaa ammattitason pelaajankin. 18-väyläiset radat ovat rinnakkain pelattavissa, näistä väylistä 9 pidetään auki talvellakin. Frisbeegolfkiekkoja voi vuokrata ja ostaa kesällä SiCafesta, talviaikaan Ison Kirjan vastaanotosta toimistoaikoina.

Kokous- ja juhlapalvelut

Ison Kirjan tila-, ruokailu- ja majoituskapasiteetti muuntautuu helposti kaikkiin tarpeisiisi. Juhlatilat tarjoavat viihtyisän miljöön esimerkiksi perhejuhlille. Lounasravintola Iso Pata valmistaa herkulliset tarjoilut juhliin, kokouksiin tai vaikkapa saunailtaan.

  • Ison Rantasaunan takkahuone on suosittu tila pikkujuhliin ja -kokouksiin. Tilaan mahtuu turvavälein 12 henkilöä, ilman pöytiä 27 hlöä.
  • Ison Padan ruokasaliin mahtuu turvavälein reilu 40 osallistujaa. Saliin on juuri uusittu videotykki ja jättikangas sekä äänentoisto.
  • Hirsikirkko vetää turvavälein noin 40 henkilöä ja ilman pöytiä turvavälein 55 hlöä. Tilassa on äänentoisto ja esitystekniikka.

SiCafé

Kahvila SiCafé sijaitsi alunperin vanhaan sikalaan kunnostetussa kauniissa kivirakennuksessa, josta kahvilan alkuperäinen nimi päätettiin säästää. Kahvila siirrettiin uusiin tiloihin leirinnän vastaanottorakennuksen yhteyteen vuonna 2005. Nyt kahvilassa on noin 40 asiakaspaikkaa ja viihtyisä terassi.

Tarjolla on suolaista ja makeaa purtavaa sekä kesäleirinnän aikaan pieni valikoima elintarvikkeita.

Tapahtumat

Kauniilla järven ympäröimällä alueella järjestetään vuosittain lukuisia suurtapahtumia, konsertteja, leirejä ja koulutuksia. Suurimmat tapahtumat ovat Juhannuskonferenssi, Opistoseurat ja Youth Celebration.

Telttavalmistamo

Ison Kirjan telttavalmistamo on Suomen ainoa kankaisten telttojen valmistaja ja yksi luotetuimmista telttojen vuokraajista. Kokemusta on kertynyt jo yli 40 vuoden ajalta.

Vuokraamo

Ison Kirjan vuokraamo palvelee niin suuria messuja kuin pienempiä tapahtumiakin. Telttojen lisäksi vuokrattavissa on penkkejä, pöytiä, soppatykkejä ja muuta tapahtumakäyttöön sopivaa kalustoa. Täältä löydät tarkemmat tiedot vuokrattavista TIETOJA ISON KIRJAN TELTOISTA JA MUUSTA KALUSTOSTA. Ota yhteyttä Martti Pohjoisvirta puh. 0400 547 684 tai sähköpostilla telttapalvelut@isokirja.fi

Kuvagalleria

Katso video

Jaa yrityksen tiedot kavereille!