040-5958260

hannu.lahtinen@kinkamonpirtti.fi

1163523-9

Kinkamontie 80, 42700 Keuruu

Kinkamontie 80, 42700 Keuruu

Mervi ja Hannu Lahtinen

Käy katsomassa ajankohtaiset kuulumiset Facebook-sivultamme!

Palvelumme ja tuotteemme

Maatilamatkailu ja mökkivuokraus

Kinkamon Pirtti on Keuruun Jukojärvellä, kauniin Poskijärven rannalla, sijaitseva rauhoittumisen tyyssija. Alueella sijaitsee kolme ympärivuotiseen käyttöön vuokrattavaa kohdetta, Pirtti, Kytötupa ja Seiväslahti. Kohteita vuokrataan sekä erikseen että kaikkia kerralla.

Luontoelämykset

Kinkamon pirtillä luonto ympäröi joka puolella tarjoaa mahdollisuuden unohtumattomiin elämyksiin. Tentsile-puumajotusta tähtitaivaan alla, elämyksiä savusaunassa ja luontomatkailua koko perheelle! Pirtillä on mahdollisuus kalastukseen, melontaan ja patikoimiseen läheiselle laavulle keittämään nokipannukahvit. Kinkamossa voi tutustua myös porojen elämään ja kiertää metsäistä tonttupolkua perheen pienimpien kanssa.

Savusauna

Savusaunamme lempeisiin löylyihin mahtuu isompikin porukka. Saunan koko on 3 x 3,5 ja tuvan puoli on 3 x 4m. Saunankiuas on ulkopuolelta lämmitettävä ja sauna lämmitetään aina asiakkaalle valmiiksi. Kiukaassa on n. 600 kg kiviä, ja löylyä riittää koko illaksi. Tästä linkistä voit varata saunan Mun Keuruun Puodin kautta.

Ryhmät

Työporukoille on tarjolla erilaisia työhyvinvointiohjelmia, joita toteutetaan Kinkamon Pirtin yhteistyöverkoston avulla. Elämyksellisen ohjelman päiväänne saatte yhdistämällä esimerkiksi savusaunan rentouttavat löylyt ja herkuttelun kodalla. Ohjelmaa järjestetään myös saunan lauteille esimerkiksi turvekylpyjen merkeissä.

Matkailuauto

Kinkamon pirtti vuokraa myös matkailuautoa matkailijoiden käyttöön. Makuupaikat ohjaamon yläpuolella kahdelle hengelle, takana kahdelle ja pöydän kohdalla kaksi vuodepaikkaa. Nukkumaan mahtuu siis kuusi henkilöä! Varusteet mm. kolmiliekkinen liesi, jääkaappi ja erillinen pakastin, ilmalämmitys, vesijärjestelmät, kasetti-WC, suihku, TV, CD-soitin, radio, peruutuskamera + paljon muita lisävarusteita, kysy! Ajaminen vaatii normaalin henkilöauto- eli B-ajokortin ja vähintään 21 vuoden iän.

Ajankohtaista

Nyt löydät palvelumme helposti verkkokaupasta Mun Keuruun Puodista, Keuruun yhteisestä verkkokaupasta. Käy tutustumassa!

Majoituspalvelumme puoti.munkeuruu.fi-verkkokaupassa

Elämyspalvelumme puoti.munkeuruu.fi-verkkokaupassa

Käy tutustumassa myös kotisivuihimme tästä linkistä

Klikkaa ja katso lisätiedot mökeistämme

Kuvagalleria