0405418485

1583247-5

Kokkotie 98

42520 Asunta

Kokkotie 98

42520 Asunta

Anita Viitanen

Palvelumme ja tuotteemme

Järjestämme ympäri vuoden erilaisia hevospalveluita, kuten ratsastusvaelluksia ja ratsastusretkiä Keuruun historiallisissa maisemissa suomenhevosilla. Ratsastusvaellusten kesto on tunnista viikon kestävään vaeltamiseen yöpymiskohteesta kohteesta toiseen ihaillen vaihtelevia maisemia ratsain.
Hevosajeluita työkärryillä ja talvella reellä teemme tilauksesta. Hevosemme vierailevat myös yleisötilaisuuksissa samoin kuin pieneläimetkin. Talutusratsastus onnistuu tallilla tai tapahtumissa.
Tallillamme voi tilauksesta käydä ryhmän kanssa retkellä tutustuen hevosiin, lampaisiin, vuohiin, kanoihin, kaneihin , kissoihin ja koiriin.
Ruokapalvelut onnistuvat kahden kokin voimin tilaisuuksiin ja Kokkomäessä erähenkisissä merkeissä tunnelmallisella kodalla Lempaatsuon luonnonsuojelualueen vieressä.
Majoitusta tarjoamme Kotirinteellä, se on hirsinen 1920 rakennettu rakennus. Majoitustilaa on kahdeksalle hengelle. Pihapiirissä on 1800 luvulta peräisin oleva savuntuoksuinen sauna, minkä saunakamarissa voi myös yöpyä kaksi henkilöä.
Kytölammen rannalla kodan vieressä on kahdelle tai sopuisasti neljälle ihana pieni hirsimökki. Vieressä sauna ja lähteinen lampi mihin on kiva pulahtaa. Marjamaat ja kalastusmahdollisuudet hyvät, Lempaatsuon ainutlaatuiset suomaisemat aivan vieressä.
Päärakennuksen pihassa on kaksi kesämajoitukseen sopivaa tunnelmallista 1800 luvun hirsiaittaa.
Lisäksi tallilla on löytöeläinkoti.