0456764749

saraku.sairaanhoito@gmail.com

2218853-4

Kauneushoitola Aamuaurinko, Keuruuntie 11, 42700 Keuruu

Ajanvaraus netissä www.kauneushoitolaaamuaurinko.fi tai puhelimitse

Iisakintie 9, 42600 Multia

Saara Pekkanen

Palvelumme ja tuotteemme

SarAku tarjoaa luontaishoitoja ja taideterapiaa sairaanhoitajan ammatillisuudella toteutettuna. Akupunktiolla hoidetaan erilaisia kiputiloja ja lievitetään sairauden oireita; akupunktio toimii myös hyvin stressaantuneelle tai unettomalle sarjahoitona. Korva-akupunktiota käytetään riippuvuuksien hoitoon, se voidaan toteuttaa myös ryhmähoitona. Kuumakivihieronta on erinomainen rentoutus- ja hemmotteluhoito. Kuivakuppausta eli imukuppihierontaa käytetään lihasjumien avaamiseen.

Yrttien käyttö hoitojen yhteydessä (esim. yrttihieronnassa tai kylpyhoidoissa) lisää hoitojen tehoa ja tuo kehoon ja mieleen luonnon vahvistavaa energiaa. Ohjaus Suomen luonnon kasvien käytöstä terveydenhoidossa lisää valmiuksia itsehoitoon ja sairauksien ennaltaehkäisyyn. Yrttihoitoja ja yrttien käytön ohjausta toteutetaan myös pienille ryhmille. Koulutus- ja luennointi kasvien käytöstä sekä pienimuotoiset spa-hoidot voidaan toteuttaa joko luonnon helmassa tai muuten soveltuvassa paikassa, tilauksen mukaan. Taideterapia on yksilöllisen sopimuksen mukaan toteutettava terapiamuoto, joka voi auttaa erilaisten psyykkisten ongelmien käsittelyssä. Taideterapia on ratkaisukeskeistä eli siinä pyritään etsimään ratkaisukeinoja ja uusia näkökulmia ongelmallisin tilanteisiin tai ajatustapoihin.

Tietoa yrityksestä

Perustin SarAkun v. 2008 tarjoamaan akupunktiohoitoa. Palasin sittemmin takaisin psykiatrian sairaanhoitajan ammattiini ja kartutin työkokemustani depressiohoitajan työssä ja myöhemmin mielenterveystoimistotyössä. Opiskelin Ratkaisukeskeisen kuvataideterapeutin tutkinnon saadakseni lisää osaamista työhöni. Kiinnostukseni luontaishoitoihin on kuitenkin säilynyt, ja 2019 aloitin Frantsilassa luomuyrttitilalla fytoterapian (yrttilääkintä) opinnot, jotka jatkuvat vielä vuoden 2021 loppuun.