0405858797

sosiaalihelppi@gmail.com

2386196-2

Kievarinkuja 9 as.7 42700 Keuruu

Palvelumme ja tuotteemme

Sosiaalihelppi tuottaa työhyvinvointipalveluja ja tarjoaa sosiaalityön erityisosaamista. Palveluja voidaan hyödyntää sekä yksityisellä että kunnallisella sektorilla niin yhdistys kuin järjestötasollakin. Tervetuloa tutustumaan yrityksen tuottamiin palveluihin.

Tarjoan ratkaisukeskeistä työnohjausta kaikenlaisiin työyhteisöihin. Ratkaisukeskeinen työnohjaus on tutkitusti toimiva keino kirkastamaan työn tavoitteita, tukemaan jaksamista, työn organisointia, yhteistyötä ja käytännön ongelmien ratkaisemista työssä. Ratkaisukeskeinen työnohjaus on myös loistava ammatillisen kasvun tuki. Työnohjausta voidaan toteuttaa ryhmämuotoisena tai yksilötyönohjauksena.

Opastan mielelläni sosiaali- ja terveyspalveluiden asiakkaita oikeiden palveluiden löytämisessä sekä palveluiden ja avustusten hakemisessa. Autan lisäksi ratkomaan sosiaalihuollon ongelmakohdissa.

Haluan tarjota sosiaali- ja terveyspalveluissa työskenteleville ammattilaisille apua ja tukea konsultoinnin, mentoroinnin sekä perehdyttämistyön avulla. Sosiaalityön kokemusta minulla on lapsiperhepalveluista, lastensuojelusta ja vammaispalveluista. Aikaisemmalta koulutukseltani olen lähihoitaja ja olen toiminut noin 10-vuotta vammaisten ja kehitysvammaisten asumispalveluissa ohjaajana. Voin tehdä mahdollisuuksieni mukaan sosiaalityötä lähikuntien alueilla. Tarjoan sosiaalityön erityisosaamistani mukaan erilaisiin asiantuntija- ja työryhmiin.