044-995 49 45

Sami.Vuoksenranta@gmail.com

2953244-9

Koulutie 4, 42700 Keuruu

Koulutie 4, 42700 Keuruu

Sami Vuoksenranta

Palvelumme ja tuotteemme

Yrityksen palveluihin kuuluvat muutot, kuljetukset, kuolinpesien tyhjennykset, vuokraukset, autojen välitys ja kampaamopalvelut.

Muutot

Kahta samanlaista muuttoa ei ole. Muuton työmäärä ja kesto riippuu välimatkoista, kantomatkoista, tavaroiden pakkaustavasta, tavaramäärästä sekä monesta muusta seikasta. Kysy siis muuttotarjouksesi meiltä, se on luultavasti halvempi kuin uskotkaan. Kuolinpesien tyhjennykset kuuluvat yhtenä osana toimenkuvaamme, pyydä tarjous.

Toimintamme perustuu sovitun aikataulun noudattamiseen, huolellisuuteen, asiakkaan toiveen mukaiseen tavaroiden loppusijoittamiseen ja ehdottomaan luottamukseen. Myös hyvä ja reipas palveluasenne ovat toiminnassamme tärkeässä osassa. Olemme pieni yritys, teemme muuttoja yhden tai kahden miehen voimin. Palvelemme joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Välinevuokraus ja autot

Vuokrattavana meillä on Fatbike pyöriä 2 kpl, moottorikelkkoja, kuorma-auto, autotraileri ja mönkiän perään erilaisia laitteita. Teemme autojen välitystä myyntitilissä ja ostotoimeksiantona Suomesta tai ulkomailta.

Kampaamopalvelut

Nitan kampaamo Hehkussa kaikki perinteiset kampaamopalvelut ja lisäksi:

  • Volume ripsienpidennykset
  • Ripsien kestotaivutukset
  • Kulmien kestopigmentointi puuteri tai microblading-tekniikalla
  • Kulmien laminointi