Pyydä tarjous Kokovartaloelämästä Keuruulla!

Keuruun kaupunki ja Kehittämisyhtiö Keulink Oy aloittavat perjantaina 6.5.2022 asukas ja yrityshankinta- kampanjan, jolla on tavoitteena saada työikäinen väestö villiintymään Keuruusta. Keuruu toivottaa tervetulleeksi uudet asukkaat ja kesäasukkaat, etsii yrityksiin jatkajia ja haluaa lisää työntekijöitä yrityksiin ja muihin työpaikkoihin. Ja onhan täällä tilaa myös uusille yrityksille ja etätyöntekijöille. Kampanja on jatkoa syksyn 2021 kampanjalle, jolla saatiin hyviä tuloksia aikaan. 

Keuruu tunnetaan mm. metalliteollisuudesta, graafisesta alasta sekä vireänä kaupan keskuksena, josta on hyvät logistiset yhteydet maan joka kolkkaan. Kaunis luonto ja järvimaisemat tarjoavat upeat puitteet asumiselle ja onnelliselle kokovartaloelämälle. Kampanjassa hyödynnetään maalle muuton innostusta ja etätyön tekemisen mahdollisuuksia Keuruulla. Ilmiöt ovat vahvistuneet koronan aikana ja viime vuonna Keuruu kuului muuttovoittajien piiriin pitkästä aikaa.  

Valtakunnallinen Digikampanja käynnistyy 6.5.22 ja kestää kuukauden. Kesäkuussa ollaan esillä paikallisten nuoriin some-vaikuttajien kautta instagramissa ja kampanja näkyy myös Ison Kirjan juhannuskonferenssissa. Viimeinen silaus kampanjalle näkyy Keuruun markkinoilla ja heinähypistelyissä kokovartaloelämään osastolla. Kampanjan kautta voi pyytää tarjouspyynnön Kokovartaloelämästä Keuruulla ja pyytäjä saa vastaukseksi hänelle rakennetun uuden elämän. Kampanjaryhmä rakentaa yhteistyökumppaneineen ohittamattoman tarjouksen kokovartaloelämästä Keuruulla ja kääntää kaikki mahdolliset kivet loistavan tarjouksen aikaansaamiseksi. Jokainen tarjouspyynnön pyytänyt saa palkkioksi kokovartaloelämä-ämpärin, joka voidaan luokitella keräilyharvinaisuudeksi jo sen sisällönkin perusteella. Sisältö säilytetään yllätyksenä sen saajalle. 

Kampanjalla pyritään saavuttamaan jokainen, joka haaveilee hyvästä ja laadukkaasta elämästä, asumisesta tai yrittämisestä pienessä ja vireässä kaupungissa. Kampanjasivulle kootaan kaikki upeaan kokovartaloelämään kuuluvat linkit yhteyshenkilöineen, joiden kautta on mahdollisimman helppoa löytää tarvitsemansa palvelut.  

Kampanjasivusto löytyy  www.munkeuruu.fi/kokovartaloelämäänkeuruulle

Lisätiedot:

Noora Pajari, kaupunginjohtaja Keuruu, noora.pajari@keuruu.fi , 040 844 57 78

Sari Saarinen, kehittämispäällikkö Kehittämisyhtiö Keulink Oy, sari.saarinen@keulink.fi

040 6475610

Jukka Kentala, toimitusjohtaja, Kehittämisyhtiö Keulink Oy, jukka.kentala@keulink.fi

045 1338586