Miten saat retkeilyvälineesi tuottamaan?

Makaako sinullakin retkeilyvälineitä yrityksesi varastoissa aivan käyttämättömänä? Haluaisitko saada tehdyt investoinnit tuottamaan?  Eipä hätää. Me autamme. Olemme nimittäin valmistelemassa yhteistä verkkokauppaa matkailun tuotteille ja palveluille. 

Keuruun kaupunki on käynnistämässä Keski-Suomen liiton kehittämisrahalla Keurusselän retkeilyalueen esiselvityshankkeen tänä keväänä. Me Kehittämisyhtiö Keulinkissa hyppäämme hankkeeseen mukaan uusien palvelujen ja yrittäjyyden edistämisen kulmalla. Uskomme vahvasti, että retkeilyyn panostaminen lisää alueen vetovoimaa ja elinvoimaa. Keuruun retkeilykaupunki on  siis ottamassa ensiaskeleitaan. Haluaisitko olla siinä mukana? 

"Nainen meloo kuvassa Keurusselalla hymy kasvoillaan."

Löytyykö sinulla retkeilyvälineita muille vuokrattavaksi ? Vastaa kyselyymme. Linkki alla. Kuva Visit Keuruu.

Palvelut ja varusteet retkeilyn digituotteiksi

Keuruulla on jo olemassa oma verkkokauppa Keuruu Puoti, jossa on tällä hetkellä yli 30 yrityksen tuotteita esillä. Puoti on tehty Johku-alustalle, joka on kotimainen verkkokauppa alusta. Nyt meillä on tarkoitus eriyttää matkailun ja retkeilyn palvelut erilliseen kauppa-osioon, jotta retkeilyn ja matkailun palveluiden löytyminen helpottuisi. 

Etenemme seuraavasti:

  • Alueen yrittäjille ja retkeilytuotteiden vuokraajille lähetetään kysely, jonka perusteella näemme, kuinka paljon alueella on vuokrattavia retkeilyvälineitä ja palveluita. 
  • Kyselystä tehdään kooste, joka esitellään alueen toimijoille  järjestettävässä työpajassa. Työpajan järjestää Revanssi-hanke, jossa Keulink on mukana. Tässä kutsu työpajaan:Yrittäjä! Tule kuulemaan viimeisimmät uutiset mitä uusi Keuruun retkeilyalue tuo mukanaan ja ideoimaan liiketoimintamahdollisuuksia yhdessä muiden yrittäjien kanssa. Ajankohta: 27.4.2023 klo 14-16. Paikka: Himmaanmäen näkötornin laavu, Matkalantie 159, 42820 Riiho. Tapahtuma on maksuton! Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ 25.4. mennessä: 
  • Työpajan jälkeen lähdemme rakentamaan yrittäjien kanssa verkkokauppoja. Aika monelta yrittäjältä löytyykin jo oma JOHKU-verkkokauppa, joten heidän tuotteensa saadaankin nopeasti yhdistettyä  yhteiseen kauppaan.
  • Etsimme samalla myös uusia yrittäjiä alueelle jo olemassa olevien lisäksi tuottamaan retkeilypalveluita.
    • Asiakaslähtöiseen palveluun kuuluu lisäksi fyysinen paikka ja palveluntuottaja, joka ryhtyisi vuokraamaan retkeilyyn tarvittavia välineitä.

Kaiken tarkoituksena on, että matkailun tuotteita ja palveluita saadaan myyntiin ja vuokrattavaksi yhdestä osoitteesta kesäkaudelle 2023. Kiire siis tulee, mutta laitetaan yhdessä tuulemaan, niin eiköhän me tästäkin selvitä! 🙂 Ryhdytäänpä siis toimeen, jotta saadaan matkailu-  ja retkeilytuotteille oma verkkokauppa. Kartoitetaan tässä vaiheessa vuokrattavat tuotteet. Vähän myöhemmin keskitymme jo olemassa oleviin retkeilyn muihin palveluihin ja tuotteisiin.

Yrittäjä tai yrittäjäksi haluava. Ilmoita vuokrattavat tuotteesi tästä linkistä koostetta varten.

Tutustu Johkun ominaisuuksiin ja hinnoitteluun tästä

Johku-kaupan perustaminen on maksutonta, jos osaa itse tehdä sen. Jos kaipaat apuja, niin paikallinen Johku-asiantuntijamme on Tuki.Guru Jani Teppo sekä Keulinkilla Sari Saarinen. Jani Tepolta voit tiedustella kaupan perustamiseen apua osoitteesta jani@tuki.guru.Tuki.Guru perustaa Johku-kaupan

270€ + alv24%. Sisältää: Perustietojen syöttämisen (yrityksen tiedot, asetukset, seurantakoodi), tehdään yhdessä muutama tuote/palvelu, maksutavan asettaminen (maksunvälittäjä pitää jokaisen hakea itse, jos haluaa käyttöön verkko-/mobiilimaksut), kouluttaa käsittelemään verkkokauppaa.

Nykyiseen Keuruu Puotiin voit tutustua tästä!  Puodista löytyy myös nyt jo retkeilytuotteita, jotka linkitetään uuteen matkailukauppaan. 

Ota yhteyttä Sari Saariseen Keulinkilla, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tähän blogiin liittyen: sari.saarinen@keulink.fi 040 6475610. 

Lue lisää Keulinkin maksuttomista yrityspalveluista palveluista täältä.  

"nainen ja mies seisovat polkupyörien kanssa katselleen kaukaisuuteen mietteliaasti."

Mitäs jos sinustakin tulisi yrittäjä Keuruulle? Ota yhteyttä Kehittämisyhtio Keulinkiin keulink (at) keulink.fi. Kuva Visit Keuruu.