Turvallinen kasvuyhteisö perheellesi

Unelmoitko elämästä kaupungissa, jossa lapset ja lemmikit voivat juosta vapaina?
Keuruu on turvallinen paikka asua ja elää. Lapsiperheet luovat elämää ja kasvua Keuruulle ja sitä me arvostamme täällä todella paljon. Tarjoamme perhekeuristeille tilaa elää oman näköistä elämää sekä aikaa nauttia elämän pienistäkin hetkistä.

Meiltä löytyy monenlaisia koteja perhekeuristeille. Haluaisitko helppoa asumista kerrostalossa vai omaa rauhaa metsän keskellä järven rannalla – sinä päätät ja me autamme sinua ja perhettäsi löytämään unelmienne kodin Keuruulta!

Sujuvat liikenneyhteydet takaavat kiireettömän elämän. Junalla ja busseilla liikkuminen on tehty Keuruulla helpoksi. Täältä pääse taajamajunalla edullisesti Tampereelle, Seinäjoen ja Jyväskylän huvituksiin (taajamajunissa alle 7-vuotiaat matkustavat maksutta). Meillä on lisäksi ilmainen pysäköinti autolla liikkujalle sekä mahtavat pyörätieverkostot. Palvelut ovat lähellä, ruokakauppoihin, apteekkeihin, terveyskeskuksiin sekä muihin tarvittaviin pääset helposti vaikka polkupyörällä, kanootilla, veneellä tai ruohonleikkurilla.

Enemmän aikaa perheelle

Perhekeuristi arvostaa aikaa oman perheensä kanssa, kun siirtymiin ei kulu aikaa. Meillä Keuruulla elämänasenne on rennon letkeä ja aikaa omalle perheelle jää enemmän. Tarjolla on erilaisia aktiviteetteja niitä haluaville, mutta jos sinulle sopii paremmin yhteinen aika omalla takapihalla lintujen laulaessa, niin sitäkin meillä on tarjota. Kyse on siitä, miten teidän perheenne haluaa elämän ja Keuruun nauttia.

Kokovartaloelämää Keuruulla

Keuruulta löytyy tekemistä kaiken ikäisille! Täältä löydät linkkejä erilaisiin koko perheen harrastuksiin:

Muita harrastuksia ja -paikkoja löydät täältä. Yksityistoimijoiden palvelut ovat listattuna täällä. Keuruu Puodista löytyy myös harrastusmahdollisuuksia sekä vuokrattavia välineitä.

Uusi askel urapolullasi

Useisiin yrityksiin Keuruulla etsitään jatkuvasti uusia osaajia myös ilman varsinaisia vapaita paikkoja. Kannattaa siis olla suoraan yhteydessä sinua kiinnostaviin yrityksiin. Löydät yritykset listattuna täältä. Jos alallasi ei juuri nyt ole avointa työpaikkaa, voit laittaa meille CV:n osoitteeseen sari.saarinen@keulink.fi ja Keulinkilla pidämme myös korvat auki vapaiden paikkojen varalta.

Pyydä muutospaketti ja saa lisää elämisen vapautta!

Laitamme mielellämme koko paketin kerralla kuntoon muutospalvelumme avulla. Etsitään perheellesi koti, uusi työ ja räätälöidään harrastukset edulliseksi paketiksi. Muistathan kertoa myös muista perheenjäsenistä lemmikkejä unohtamatta.

Pyydä tarjous kokovartaloelämästä Keuruullateemme sinulle ehdotuksen siitä, miltä elämäsi perhekeuristina voisi näyttää!

Tervetuloa nauttimaan unohtumattomista hetkistä Keuruulle!