Rakenna unelmiesi koti ja elämä Keuruulle

Kun suurkaupunkien kasvavat hinnat ja etäisyydet sekä pienevät tontit ahdistaa, niin silloin alkaa keuruttaa. Jos sinulla on unelma järvenrantatontista, mökkielämäntyylistä, entisöitävästä maalaistalosta tai kaipaat reilummin luonnonläheisempää rakennustilaa kasvavalle perheelle ja harrastuksille, pyydä muutospalvelumme tueksesi.

Aikaa omille ajatuksille, unelmille ja harrastuksille

Keuruu on erityisesti lapiperheiden paratiisi, turvallinen seutukapunki kolmen kasvukaupungin kupeessa Keski-Suomessa. Keuruu tarjoaa luonnoläheistä ja aktiivista elämäntapaa isojen vesien läheisyydessä. Rantatontteja löytyy niin kaava-alueilta ja kylistä. Hyvien rakennuspaikkojen lisäksi Keuruulla on loistavat julkiset ja kaupalliset palvelut. Täällä on aikaa omille ajatuksille ja unelmille ja taajamajuna kyyditsee edullisesti niin Jyväskylään, Tampereelle kuin Seinäjoelle.

Nikkaroimme teille valmiin paketin

Keuruulla tartutaan toimeen, meillä on selkeät rakennusmääräykset ja lupaprosessit, jotka helpottavat rakennusprojektien aloittamista ja suorittamista. Keuruulla on myös runsaasti rakennusalan ammattilaisia ja rakennustarvikkeita myyviä yrityksiä, jotka toimittavat rakennustarvikkeet nopeasti ja helposti tontillesi. Yrittäjät tekevät keskenään yhteistyötä ja näin palveluiden saaminen helpottuu ja sopiva asiantuntija löytyy nopeallakin aikataululla. Kaikki rakennusalan yrittäjät löytyvät yritysluettolostamme. Jos et löydä etsimääsi, niin voit laittaa viestiä Sarille sari.saarinen@keulink.fi, niin laitetaan etsinnät yhdessä käyntiin.

Ei kannata jossitella, vaan aloittaa nyt! Pääset alkuun tutkimalla alla olevia linkkejä. Jos et löydä tarvitsemaasi voit olla yhteydessä Sariin (sari.saarinen@keulink.fi).

Pyydä meiltä muutospaketti ja saa lisää elämisen vapautta!

Laitamme mielellämme koko paketin kerralla kuntoon muutospalvelumme avulla. Etsimme sinulle remontoitavan kodin tai tontin lisäksi perheellesi myös työ- ja koulupaikat sekä räätälöidään harrastukset edulliseksi paketiksi. Muistathan kertoa myös muista perheenjäsenistä lemmikkejä unohtamatta.

Pyydä tarjous kokovartaloelämästä Keuruulla – teemme sinulle ehdotuksen siitä, miltä elämäsi keuristina voisi näyttää!

Me kuulemme jo vasaran paukkeen, kuuletko sinäkin?