Pyyhkäise Keuruu oikealle

Ota oma elämä haltuun ja löydä itsesi Keuruulta. Keuruu tarjoaa yksin tai lemmikkien seurassa eläville näkemistä ja kokemista sekä rauhaa ajatella omalla takapihalla. Keuruu on turvallinen paikka, jossa on juuri sopivasti ihmisiä ja aktiivista elämää sitä haluavalle. Luonto alkaa jo takapihalta, joten metsän rauhaa ja lempeyttäkin on saatavilla yllin kyllin. Jos sinuakin houkuttelee keskeinen sijainti kolmen kasvukaupungin Jyväskylän, Tampereen ja Seinäjoen kainalossa, kannattaa kysyä muutospakettia Keuruulta!

Millainen keuristi sinä olet?

Meiltä Keuruulta löytyy aktiviteetteja ja ihmisiä moneen makuun. Jos kaipaat menoa ja meininkiä, käy kokeilemassa Hotelli Keurusselän tansseja tai Camping Nyyssänniemessä entisten nuorten bileitä. Jos olet luovalla mielellä niin Keuruulta löytyy yhdistyksiä niin käsityöläisille kuin runoilijoillekkin. Täältä löytyy myös aktiivinen taideseura ja teatteritoimintaankiin pääsee mukavasti mukaan! Myös urheilijat on otettu huomioon ja urheilupaikkoihin on viime vuosina panostettu paljon. Keuruulta löytyy siis monenlaista jumppaa urheileville sinkuille!

Lyhyet etäisyydet ja sujuvat liikenneyhteydet takaavat kiireettömän elämän. Junalla ja busseilla liikkuminen on tehty Keuruulla helpoksi. Täältä pääse taajamajunalla edullisesti Tampereelle, Seinäjoen ja Jyväskylän huvituksiin. Meillä on lisäksi ilmainen pysäköinti autolla liikkujalle sekä mahtavat pyörätieverkostot. Palvelut ovat lähellä, ruokakauppoihin, apteekkeihin, terveyskeskuksiin sekä muihin tarvittaviin pääset helposti vaikka polkupyörällä, kanootilla, veneellä tai ruohonleikkurilla.

Kokeile keuruulaista työnhakua ja anna puskaradion laulaa

Me tunnemme lähes kaikki alueen yrittäjät ja löydämme myös mielenkiintoisia piilotyöpaikkoja. Voit halutessasi lähettää Kehittämisyhtiö Keulinkille CV:n osoitteeseen sari.saarinen@keulink.fi välitettäväksi työnantajille. Jos haluat tutkia rauhassa uusia mahdollisuuksia niin täältä löydät osan avoimista työpaikoista.

Pyydä muutospaketti ja saa lisää elämisen vapautta!

Laitamme sinulle mielellämme koko paketin kerralla kuntoon muutospalvelumme avulla. Etsitään yritykselle ja sinulle koti tai tontti ja räätälöidään harrastukset edulliseksi paketiksi. Muistathan kertoa myös muista perheenjäsenistä lemmikkejä unohtamatta.

Pyydä tarjous kokovartaloelämästä Keuruulla – teemme sinulle ehdotuksen siitä, miltä elämäsi keuristina voisi näyttää!