Keuruun kasvuyhteisössä on tilaa uusille tähdille

Unelmoitko yrittäjyydestä vai haluaisitko löytää itsellesi uuden ammatin? Keuruulla saa olla rennosti ja rohkeasti oma itsensä, kunhan antaa muidenkin olla sellaisia kuin ovat. Meidän yhteisöön mahtuu mukaan lisää elämännälkäisiä keuristeja. Keurismin koti löytyy Keuruulta keskisuomalaisesta kasvuyhteisöstä, joka sijaitsee Tampereen, Jyväskylän ja Seinäjoen kainalossa.

Enemmän aikaa elämälle työn ulkopuolella

Meillä tarvitaan uusia osaajia keuruulaisiin yrityksiin. Tarjoamme koulutuksen yrityksissä tai voit olla jo valmiiksi koulutettu tehtäviin. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan avoinna oleviin työpaikkoihimme.

Miltä kuulostaisi, jos päivissäsi työn lisäksi olisi enemmän tunteja käytettäväksi perheen kanssa läsnäoloon tai omiin harrastuksiin. Tai mitäpä jos työpäivän jälkeen voisit suunnata omalle rantasaunalle lempeisiin löylyihin, pulahtaa viileään järviveteen, hypätä gravel pyörän selkään, heittää virvelin veteen ja unohtaa työkiireet hetkeksi. Keuristeille kaikki tämä on mahdollista.

Kokeile keuruulaista työnhakua ja anna puskaradion laulaa

Me tunnemme lähes kaikki alueen yrittäjät ja löydämme myös mielenkiintoisia piilotyöpaikkoja. Voit halutessasi lähettää Kehittämisyhtiö Keulinkille CV:n osoitteeseen sari.saarinen@keulink.fi välitettäväksi työnantajille. Jos haluat tutkia rauhassa uusia mahdollisuuksia, niin täältä löydät osan avoimista työpaikoista.

Pyydä muutospaketti ja saa lisää elämisen vapautta!

Laitamme myös mielellämme koko paketin kerralla kuntoon muutospalvelumme avulla. Etsitään työmahdollisuuksien lisäksi sinulle uusi koti ja räätälöidään harrastukset edulliseksi paketiksi. Muistathan kertoa meille myös muista perheenjäsenistä lemmikkejä unohtamatta.

Pyydä tarjous kokovartaloelämästä Keuruullateemme sinulle ehdotuksen siitä, miltä elämäsi keuristina voisi näyttää!

Tervetuloa Keuruulle!