Yrityskäynneillä uutta virtaa toimintaan!!! Kutsu meidät kylään!

Kokemuksia keväisestä yrityskäynnistä Multialla – tapaamiset antavat paljon sekä yrittäjälle että yrityskehittäjille!

Meille yrityskehittäjille Keulinkissa on tärkeä nähdä millaisissa olosuhteissa ja tiloissa yrittäjä päivittäistä työtään tekee ja mitä se arkipäivä konkreettisesti on. Toukokuun alkupuolella vierailimme Sydänmaanahon Tilalla kuulimme yrittäjä Heidi Rossin päivän kuulumiset, kesän suunnitelmia, tulevia investointiajatuksia ja visioita palvelujen kehittämisestä. Heidin mielestä on kaikista parhainta keskustella kasvotusten, vaihtaa ajatuksia tilan ulkopuolisen kanssa ja samalla itsekin saa ajatuksia järjestykseen – tai parhaimmassa tapauksessa uudet ideat lähtevät lentoon!

Tällä yrityskäynnillä keskityttiin, valokuvaamisen, eläinten rapsuttelujen, maisemien ihailun ja kahvittelun lisäksi kuulemaan, mitä yrittäjän pohdinnassa on juuri nyt.  Yritystoiminnan kehittäminen vaatii useasti rahallista panostusta ja käynneillä paneudumme myös yritysrahoituksen mahdollisuuksiin. Yrityskäynnillä mukanani oli Vesuri-ryhmän toiminnanjohtaja Raisa Saarilahti-Kulju sekä hankesihteeri Maarit Polvi-Malkki. Vesuri-ryhmä on paikallinen Leader-ryhmä, joka voi myöntää leader-rahoitusta toiminta-alueensa yhteisöjen tai mikroyritysten kehittämiseen.

Maaseuturahoitus on aukeamassa tänä keväänä ja rahoituksessa on käytössä useita erilaisia tuki-instrumentteja investointeihin tai toiminnan kehittämiseen.

Ota siis yhteyttä Leila Piippa, 0400 314 190, leila.piippa@keulink.fi ja kutsu meidät yrityskäynnille!