We are making My Keuruu

Sivuston tekijät ja brändärit

Seudullisen elinvoiman kasvattamiseen tarvitaan koko kylä. On yhteinen asiamme tehdä positiivista elinvoimaviestintää. Mun Keuruu -elinvoimasivusto tarjoaa uudenlaisen kohtaamispaikan yrittäjille, palveluntarvitsijoille, asukkaille, yhteisöille ja seutukunnasta kiinnostuneille. 30.10.2020 julkaistu sivusto on jatkuvasti kehittyvä ja tarpeisiin mukautuva alusta. 

Kokosimme yritysten ja yhteisöiden elinvoimaviestinnän sisällöntuotannon tueksi ryhmän paikallisia osaajia – brändäreitä. Tällä sivulla esittelemme heidät ja heidän osaamisensa.

Brändäri-nimen taustaa

Eräänä jo melko myöhäisenä perjantai-iltapäivänä olimme jälleen kerran Keulinkin neukkarissa viettämässä Mun Keuruu -työpajapäivää. Työryhmällämme oli ollut projektin alusta alkaen vahva visio siitä, että elinvoimaviestintää tulee tehdä yhdessä, koko kylän voimin. Ajatuksenamme oli koota joukko osaajia, jotka voisivat toimia ensisijaisina sisällöntuottajina Mun Keuruu -sivustolla ja muilla digitaalisilla kanavilla ja tarjota palveluitaan niitä tarvitseville.

Jäi kysymys: Millä nimellä tuota joukkoa voitaisiin kutsua? Jossain vaiheessa normaalin toimistotyöajan päättymisen jälkeen välähti – bändärit! Tukijoukkomme olisivat ikään kuin bändäreitä, jotka tekevät taustalla ensiarvoisen tärkeää työtä antaen tilaa tähdille loistaa lavalla. Mutta hetkinen, bändärit … markkinointi … kutsutaan heitä brändäreiksi!

Ja niin siinä kävi. Ylpeänä saamme esitellä teille ensimmäiset rohkeat ja palveluitaan muille tarjoavat Mun Keuruu -tuottajabrändärit!

Tuottajabrändäreiden palvelut

Brändärit ovat teitä – yrityksiä, yhteisöjä ja yksilöitä – varten. Tavoitteenamme on ollut tuoda digitaalisen markkinoinnin osaaminen matalan kynnyksen palveluiksi. Mikä tahansa yritys tai muu taho voi olla yhteydessä brändäreihimme ja ostaa heidän palveluitaan. Brändärit ovat sitoutuneet Mun Keuruu -sivuston positiivisiin ja elinvoimaa tukeviin arvoihin ja toimintamalleihin. Ottakaa rohkeasti yhteyttä – saatatte yllättyä!

Muuten, tulitko ajatelleeksi, että kuka tahansa meistä voi toimia brändärinä ja kertoa positiivisia asioita Keurusseudusta? Ihan vaikka vain kavereille. Somessa, puhelimessa tai vaikka illallispöydässä ystävien kesken. Jos kuitenkin haluat auttaa ja tarjota palveluitasi tosissasi, ilmoittaudu sivuston ylläpitäjille mukaan tuottajabrändärien tiimiin.

Sivuston tekijät – klikkaa ja lue esittelyt!

Sari Saarinen
Sari Saarinen
Sivuston ylläpitäjä

Tutustu »
Satu Soutolahti
Satu Soutolahti
Sivuston ylläpitäjä

Tutustu »

Brändärit apunasi – klikkaa ja lue esittelyt!

Jukka Kuusisto
Jukka Kuusisto
Esittely- ja mainosvideot, videotaide, musiikkituotanto ja äänitys-/studiopalvelut

Tutustu »
Taija Santamäki
Taija Santamäki
Digitaalisen markkinoinnin sisällöntuotanto ja digikoulutukset

Tutustu »
Liisa Vesterinen
Liisa Vesterinen
Digitaalisen markkinoinnin sisällöntuotanto ja valokuvaus

Tutustu »
Emmi Aihos
Emmi Aihos
Somen ylläpito (Facebook, Instagram), blogikirjoitukset, somesuunnitelmat, henkilökohtaiset somekonsultoinnit ja tuotekuvaukset/valokuvat

Tutustu »
Milja Kaartinen
Milja Kaartinen
Digitaalisen markkinoinnin sisällöntuotanto: Facebook- ja Instagram-mainonta; suunnittelu ja toteutus sekä blogitekstit

Tutustu »
Kirsi-Klaudia Kangas
Kirsi-Klaudia Kangas
Toimittaja ja sisällöntuottaja

Tutustu »
Kaisu-Leena Pekkanen
Kaisu-Leena Pekkanen
Valokuvaus ja sisustussuunnittelu

Tutustu »

YRITTÄJÄ – Jos sinulla on palvelu, jolla voisit tukea paikallisten yritysten digimarkkinointia, voit ilmoittautua mukaan brändärien joukkoon ottamalla yhteyttä sivuston ylläpitäjiin Sariin tai Satuun!

Jaa sivu kavereille!