Ilonpilkahduksia arjen keskelle!

Tiltaltin värikkäät korvikset ja kaulakorut tuovat ilonpilkahduksia arjen keskelle! Tiltaltti Shopin toinen yrittäjä, näppäräsorminen Nina, luo toinen toistaan upeampia koruja niin kierrätysnahasta, puuhelmistä kuin vegaanisesta nahkapaperistakin. Kun Nina päästää luovuutensa valloilleen, syntyy uusia korumalleja vauhdilla ja joitakin koruja onkin saatavilla vain piensarjoja tai yksittäisiä uniikkikappaleita. Suosituimpia koruja on saatavana useassa eri värissä, mutta esim. nahkakorujen värit määräytyvät pitkälti sen mukaan, millaista kierrätysnahkaa on milloinkin saatavilla! Erityisesti värikkäät puukorvakorut ovat matkailijoiden suosiossa ja niitä viedään Keuruulta tuliaisena ympäri Suomen!

Missä se Tiltaltti on? No Keuruulla tietenkin!

Tiltaltti Shop sijaitsee Vanhan Keuruun sydämessä, Kamanassa. Jyhkeässä kivinavetassa sinua palvelee läpi vuoden myös Keuruun museo.

Autolla löydät perille kun seuraat ”Vanha Keuruu” -opasteita pääteiden varsilta ja navigaattori löytää perille katuosoitteella Kangasmannilantie 4. Kivinavetan pihapiirissä on runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Keuruun juna-asemalta on suora näkymä Kamanaan, mutta alikulkusillan kautta kulkien matkaa tulee perille n. 600 metriä. Keuruun linja-autoasemalta on matkaa Vanhan Keuruun alueelle vajaa kilometri.

Tiltaltti Shop

Tiltaltti Shopin sijainti Vanhan Keuruun alueella

Tiltaltti Shopin sijainti Vanhan Keuruun alueella

Kangasmannilantie 4
42700 Keuruu

puh. 044 9110188
posti@tiltaltti.fi

Y 2418319-8
Askartelupaja Tiltaltti Avoin Yhtiö