Ladataan Tapahtumat

Keuruu-Multia laturetki on kiireetön retkitapahtuma naapurikuntien välillä, jonka voit hiihtää omaan aikatauluusi sopivasti. Lauantaina on Lasten laturetki Kurkisaaren perhepuistossa.

Voit valita lähtöpaikaksesi Keuruulta uimahallin Keuruuntie 23, Kivelän tai Veikkolan. Multian lähtöpaikaksi voi valita Kuntotalo-kirjaston tai Sinervän ristin.

Osanottokortti

Lähtöpaikoilla on joko sisällä virkistysasemalla tai ulkona lähtöpaikalla postilaatikko, josta voit täyttää itsellesi osanottokortin. Voit kuljettaa korttia mukana ja ottaa leimat virkistysasemilta. Mikäli et ota leimoja virkistysasemilta tai hiihdät reitin, jossa niitä ei ole, voit omantunnon mukaan merkitä hiihtämäsi kilometrit korttin ja palauttaa sen joko matkanvarrella oleviin palautuslaatikkoihin tai virkistysasemalle. Osallistut yhetystiedot jättämällä myös arvontaan.

Tapahtuma on ilmainen,  mutta virkistysasemien tarjoilu on maksullista. Voit lunastaa itsellesi 35€ arvoisen laturetkipassin, jolloin saat palvelut matkan varrella, mitalin, kunniakirjan sekä voit käydä pesulla Keuruun uimahallilla.

Molempina päivinä on voitelupalvelu. Myös linja-autokuljetus (5€/suunta) on aamulla Keuruu-Multia-Keuruu, jolloin voit hiihtää vain toiseen suuntaan halutessasi reitin 25 km.

Tarkempia tietoja ja päivityksiä: https://keuruunvapaa-aika.fi/palvelu/keuruu-multia-laturetki/

heli.peltola@keuruu.fi

Tiedot

Alkaa:
5.3.2022 @ 08:00
Loppuu:
6.3.2022 @ 17:00
Tapahtumaluokat:
, , ,
Tapahtuma tagia:
, , ,