0442401114

1054184-7

Keuruuntie 17

42700 KEURUU

Keuruuntie 17

42700 KEURUU

Hanna Koskela, Palvelupäällikkö

puh. 044 240 1114

hanna.koskela@econia.com

Palvelumme ja tuotteemme

Econia on kokonaisvaltainen talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntija. Tarjoamme kattavien taloushallinto- ja HR-palveluiden lisäksi liiketoimintaprosessien järkeistystä ja kansainvälisiä palveluita.

Taloushallintopalvelut
Econialta saat taloushallinnon palvelut juuri tarvitsemassasi laajuudessa: yksittäisinä palveluina kirjanpidon, palkanlaskennan tai talouskonsultoinnin muodossa tai kokonaisvaltaisena taloushallinnon ulkoistuspalveluna.

Henkilöstöpalvelut
Econia tarjoaa joustavasti erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia töitä, keikkaluonteisesta vuokratyöstä vakituisiin työsuhteisiin. Tervetuloa töihin Econialle!

Isännöintipalvelut
Econia Isännöintipalvelut auttaa taloyhtiöitä, asuntosijoitusyhtiöitä ja yrityksiä omaisuuden arvon ylläpidossa ja kehittämisessä. Hallinnoimme päivittäisiä asioita ja suunnittelemme kohteiden tulevaisuutta yhdessä omistajien kanssa.

Kansainväliset palvelut
Toimimme kansainvälisten yritysten virallisena, paikallisena edustajana Suomen vero- ja työsuojeluhallintoon päin. Tunnemme Suomen viranomaishallinnon ja kansainväliset raportointikäytännöt. Autamme laajasti muillakin liiketoiminta-alueilla ja myös henkilökohtaisten asioiden hoidossa.