0403000704

1701527-6

Keuruuntie 10, 42700 Keuruu

Keuruuntie 10, 42700 Keuruu

yhteyshenkilö: Aino Pilkkakangas

yrittäjä: Kirsti Paasu

Palvelumme ja tuotteemme

Kirjakauppa ja toimistotarvikkeet

KirjaKeuruusta löydät monipuolisen valikoiman paikallista kirjallisuutta, Otavan kirjapainon lähituotantomyymälän sekä tietenkin myös muiden kustantajien kirjoja. Jos etsimääsi kirjaa ei löydy suoraan hyllystä tilaamme sen sinulle. Meiltä löydät myös erilaiset toimistotarvikkeet ja lahjatuotteet.

Lahjatavarat

Lahjatavaravalikoimasta löydät muun muassa keuruulaisen Veicon puutuotteita, multialaisen Kalevantulen kynttilät sekä muita merkkejä kuten Sagaform keittiö- ja lahjatuotteet. Lahjatuotteita on mahdollista tilata myös omilla painatuksilla yritysten tarpeisiin, esimerkiksi joulunajan muistamisiin. Meiltä löydät myös postikortit juhlahetkiin sekä muihin tilanteisiin. Postikortteja löytyy etenkin keuruulaisen Linnapaperin tuotannosta sekä Veico oy:n vanerikortteja. Printek painopalveluiden kautta voit tilata omat yksilölliset kortit.

Posti

Palveluihimme kuuluu myös Keuruun asiamiespostin lähetyspalvelut, postimerkit sekä pakettien noutopiste.

Keupa HT fanituoteshop

KeuPa HT fanituoteshopista löydät itselle tai lahjaksi erilaisia seuran fanituotteita kuten mukinalusia, huppareita, huiveja ja avaimenperiä. Ostamalla tuotteita tuet Keupa HT Mestisjoukkuetta! Osa tuotteista on paikallista tuotantoa.

Printek painopalvelut

Saman katon alla palvelee myös Printek painopalvelut. Printekin kautta saat esimerkiksi tekstiilipainatukset paikan päällä tehtynä sekä mm. kirjat, kortit, julisteet ja canvastaulut.

Tietoa yrityksestä

Yrittäjinä KirjaKeuruussa toimivat Kirsti ja Tapani Paasu. Yritys aloitti toiminnan vuonna 1994 Keuruskopio Oy nimellä. Nykyään markkinointiniminä käytämme kirjakaupasta KirjaKeuruu ja digipainosta Printek. KirjaKeuruu ja Printek työllistävät yrittäjien lisäksi kuusi vakituista työntekijää sekä lisäksi kausityöntekijöitä. Lisäksi olemme tarjonneet vuosien mittaan usealle opiskelijalle työharjoittelupaikan. Liiketilamme sijaitsee keskellä Keuruuta, keskusaukion kupeessa, Ostolan ylätasanteella, Keuruuntie 10. Paino sijaitsee parin kilometrin päässä Otavan kirjakylässä.