040 3000 707

info@printek.fi

1701527-6

Keuruuntie 10, 42700 Keuruu

Keuruuntie 10, 42700 Keuruu

Palvelumme ja tuotteemme

Printek on monipuolinen kirjapaino Keuruulla, keskellä Keski-Suomea. Olemme toimineet kirjapainoalalla jo yli neljännesvuosisadan, ja tavoitteemme on odotukset ylittävä asiakaspalvelu, toiminnan luotettavuus ja laatu. Löydät meiltä kirjapainotuotteet kattavasti sekä täysin räätälöidyt ratkaisut niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja onnistunut projekti. Kirjapainoalan asiantuntijoina tunnemme eri tuotteisiin liittyvät tehokkaimmat toimintatavat ja osaamme suositella parhaita materiaaleja. Tiedämme keinot, joilla toivottu painojälki on mahdollista saavuttaa. Kirjapainon asiantuntemusta kannattaa siis hyödyntää jo suunnitteluvaiheessa ja ennen varsinaista tilausta. Meiltä saat painotuotteet kaikkiin tarpeisiisi, niin käyntikorteista, kirjoihin kuin flyereista suurtulosteisiin, paitapainatuksista liikelahjoihin. Tarvittaessa autamme myös painotöiden suunnittelussa tarpeidenne mukaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Autamme mielellämme kaikissa painattamiseen tai kirjapainon toimintaan liittyvissä kysymyksissä ja asioissa.

Tietoa yrityksestä

Keuruskopio Oy koostuu kahdesta markkinointinimellään toimivasta yrityksestä – Printek ja KirjaKeuruu. Yrityksen juuret juontavat vuoteen 1994, jolloin Kirsti Paasu perusti yrityksen nimellä Toimisto- ja Kopiopalvelu Keuruskopio. Tapani Paasu tuli mukaan 1997, ja nykyisin yritys työllistää 7 henkilöä.

Painotalomme sijaitsee Otavan Kirjapainokylässä. Kirjakauppa ja töiden vastaanotto ovat Keuruun keskustassa, Keuruuntie 10:ssä.

Yrittäjyys on tuonut vahvaa tahtoa toteuttaa asioita ja periksiantamatonta sisua. Olemme vahvasti jalat maassa toimiva yritys. Olemme nähneet niin kasvuvuodet kuin tiukan talouden vuodet, ja matkan varrella on opittu arvostamaan PK -yrittäjyyttä ja yrittäjiä aivan toisessa valossa. Yrittäjyys on opettanut myös sen, että myös yrittäjän on pidettävä itsestään huolta, jotta voi tarjota myös työntekijöille. Yrittäjyys on elämäntapa, jossa perheen tuella on suuri merkitys. Olemme yhdessä sitoutuneiden työntekijöiden kanssa luoneet yrityksen arvomaailman, joka on sitä mitä olemme omana itsenämme.