040-1742427

2932699-5

Riihijärventie 25 42820 Riiho

Renkkelintie 6 40950 Muurame

Anna Maria ja Mikko Siljander

Palvelumme ja tuotteemme

Riihon Majatalo on yksi parhaista paikoista rentoutua ja nauttia! Tarjoamme muun muassa kurssi-, leiri-, juhla-, majoitus- ja työhyvinvointipalveluita. Riihon Majataloa ympäröi villi luonto ja palveluissa korostuu sydämellisyys. Tarjoamme varmasti ikimuistoisen vierailun!

  • Leirit
  • Leirikoulut
  • Majoitus
  • Kurssit
  • Kokoukset
  • Työhyvinvointitapahtumat
  • Vuokrattavat tilat
  • Juhlat
  • Ravintolapalvelut

Oma rauha

Riihon Majatalo sijaitsee keskellä kauneinta Keski-Suomea – olemme yllättävän lähellä. Riihon viehättävä kylä on valittu keskisuomalaiseksi perinnemaisemaksi ja se näkyy myös meillä Riihon Majatalossa aitona ja lämminhenkisenä tunnelmana. Majataloa ympäröivät pellot, järvet ja villi luonto. Meillä koet yhteisöllisyyttä ja lämminhenkistä tunnelmaa tulit sitten suurella tai pienellä porukalla.

Tunnelmalliset tilat

Riihon Majatalon päärakennus on yli 100-vuotias kaunis ja valoisa kyläkoulu. Meillä on talonpoikaistunnelmaa sekä avarat ja valoisat salit. Ryhmätiloja on riittävästi sisällä ja ulkona, ruokailemaan mahtuu noin 130 henkilöä kerrallaan. Meillä järjestät siis erilaiset kodin, työpaikan tai harrastusporukan pidot, leirit tai kurssit.

Paras ruoka

Ruokamme on aitoa maalaisruokaa, joka valmistetaan alusta loppuun omassa keittiössä. Hyvän maun takaavat puhtaat, suomalaiset raaka-aineet, jotka tulevat mahdollisimman läheltä. Meillä leivotaan joka päivä, joten kohtaat lämpimäisen tuoksun jo eteisessä. Hellimme vieraitamme tuoreilla sämpylöillä, munkeilla, saaristolaisleivällä, pullalla sekä monilla muilla herkuilla.

Tietoa majatalosta

Riihon Majatalo sijaitsee Keski-Suomessa Keuruulla, Riihon kylässä. Jyväskylä on tunnin ajomatkan päässä ja Tampere reilun tunnin päässä. Meille on lyhyt matka kaikkialta eteläisestä Suomesta ja usein meille kokoonnutaankin monista eri suunnista. Olemme mukavasti keskeisellä paikalla. Riihon Majatalossa arjen kiireet ja rutiinit unohtuvat ja voit keskittyä rauhoittumiseen ja toisten kohtaamiseen.

Anri ja Tuomo Riihonen aloittivat toiminnan vuonna 1994. Nykyään Riihon Majatalo on perheyritys, jossa ovat mukana Anna Maria ja Mikko Siljander, Anrin ja Tuomon tytär ja vävy. Anna Marian ja Mikon lapset ovat myös aktiivisesti toiminnassa mukana sekä naapurissa asuvat serkut, jotka vierailevat mummilassa lähes päivittäin. Todennäköisesti tulet törmäämään meihin jokaiseen meillä vieraillessasi.

Riihon Majatalon päärakennuksena toimii vuonna 1909 valmistunut Riihon kylän vanha kansakoulu. Koulua käytiin Majatalon katon alla vuoteen 1993 saakka. Sen jälkeen koulurakennus tontteineen siirtyi Anri ja Tuomo Riihosen omistukseen ja toiminta alkoi Riihon leirikeskuksen nimellä. Kesät täyttyvät lasten-ja nuorten leireistä, talvella on kurssien, koulutusten, kokousten ja juhlien vuoro.

Kaupunkilaiselle maaseudun hiljaisuus voi olla hyvinkin konkreettinen kokemus. Eräskin leiriläinen totesi, ettei koskaan ole ollut näin syvällä metsässä ja kokenut sellaista hiljaisuutta, mitä voi kokea Himmaanhuippu -näkötornilla, aivan Majatalon tuntumassa. Noin 202 m merenpinnan korkeudesta voi kokea täydellistä luonnonhiljaisuutta tyynellä säällä.