window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-DRVEHF2KB3');
BUSINESS KEURUU-verkosto2022-09-08T18:27:35+03:00

Mikä ihmeen Business Keuruu- verkosto?

Business Keuruusta tulee kaikille saavutettavissa oleva digitaalinen työkalu yritysten kehittämiseen.

Elinvoimaista kasvua Keuruun seudulla-hankkeen eli EKSS-hankkeen aikana on selvinnyt, että yritysten suurin haaste on tällä hetkellä talouden hallinnan ja juridisen osaamisen lisäksi myynti ja markkinointi, sekä sitä kautta tuotteistaminen ja palvelumuotoilu.

Business keuruu – malli pyrkii vastaamaan yrittäjien haasteeseen hyvin konkreettisin keinoin. Tuomme auttajat lähelle yrittäjää sekä digitaalisin keinoin, kasvokkain että hybriditapahtuminen avulla.

Business Keuruu- verkosto auttaa

  • yrittäjyyttä miettiviä
  • kevytyrittäjiä
  • kasvua tavoittelevia yrittäjiä
  • jatkajaa etsiviä yrittäjiä.

Business Keuruu verkoston pilottivaiheen aikana kaksi kertaa vuodessa järjestetään matalan kynnyksen klinikoita, joissa on asiantuntijoita auttamassa yrittäjää. Pilottiryhmäksi sekä businesta helpottavien tuotteiden tuotteistamiseen että klinikoiden järjestämiseen on lupautunut Faktum-yritystalon yrittäjät vahvistettuna tilitoimistolla ja tietotekniikka yrityksellä. Heidän kanssaan rakennetaan loppusyksyn aikana malli, joka pilotoidaan.

Kartoitusvaihe

> Käännä

Kartoitusvaihe

Kartoitusvaiheessa käydään läpi asiantuntijayrityksen kanssa yrityksen haasteet ja tarpeet, sekä mietitään, mikä on sopiva etenemistapa. Tähän on hyvä valmistautua asianmukaisin dokumentein. Haasteesta riippuen kannattaa esittää esimerkiksi liiketoimintasuunnitelma sekä talouslaskelmat tai markkinoinnin haasteissa tehdä olemassa olevista elementeistä listausta tapaamiseen. Näin päästään heti asian ytimeen kiinni!

Toimenpidevaihe

> Käännä

Toimenpidevaihe

Valitse alta tarpeisiisi sopiva taho ja ota yhteyttä! Verkosto täydentyy syksyn kuluessa.

Talouspalvelut

Juridiset palvelut

Markkinointiosaaminen

Tietotekniikkaosaaminen

Kehittämisyhtiö Keulink Oy

  • kaikki yrityskehittämisen pavelut

Ilmoittaudu mukaan!

> Käännä

Ilmoittaudu mukaan!

Yrittäjä!

Ilmoittaudu mukaan tarjoamaan toisille yrityksille palveluitasi. Etsimme nimenomaan yrityksille räätälöityjä palveluita, joissa on selkeä hinnoittelu ja palvelu/tuotekuvaus siitä, mitä tarjotaan ja miten on saatavilla. Ota yhteyttä sari.saarinen@keulink.fi

Yritystarinoita

Go to Top