Ota kokovartaloelämä haltuun ja tule Vaissiin töihin!

Ota kokovartaloelämä haltuun ja tule Vaissiin töihin!

HOI SINÄ SIELLÄ! Entä jos joku kertoisi sinulle, että maailmassa on yhä paikka, jossa elämä on elämisen arvoista ja työssä viihdytään? Älä siis jumita, vaan tule töihin Vaissiin ja kokovartaloelämään Keuruulle !

Kunhan olet tutustunut kaalia rakastavan Vaissin faktoihin, niin pyydäpä meiltä tarjous alla olevalla lomakkeella.

PYYDÄ TÄSTÄ TARJOUS Kokovartaloelämästä Keuruulla ja työstä Vaississa!

Hyppää kyytiin ja nauti matkastasi! 

Lue meistä lisää sivuiltamme Vaissi.fi.

Yksi kokovartaloelämä Keuruulla ja Vaississa, kiitos!

Yksi kokovartaloelämä, kiitos!

Omannäköinen kokovartaloelämä Keuruulla ja Vaississa on mahdollista ihan jokaiselle!

Avoimet työpaikat Vaissi Oy

Meillä on sinulle ja puolisollesi töitä!

Tutustu tällä hetkellä vapaana oleviin työpaikkoihimme. Jos et löydä etsimääsi, niin kerro meille tarjouspyynnössäsi mitä etsit. Autamme mielellämme!

Asuminen

Keuruulla on wikipedian mukaan 316 järveä, joten voimme sanoa olevamme vetten ympäröimänä ja tosi moni meistä asuu veden äärellä. Katso linkin takaa, mitä kaikkea muuta Keuruulla on sinulle tarjota asumisen suhteen

Vapaa-aika

Keuruu on siitä metka paikka harrastajalle ja vapaa-ajan viettäjälle, että täällä on moni hauska juttu ilmaista tai ainakin todella edullista. Väitämme olevamme lapsiperheiden paratiisi. Mitä mieltä sinä olet, kun käyt katsomassa vapaa-ajan tarjontaamme?

Kokovartaloelämä

Onnellinen ja tyytyväinen ihminen tarvitsee hyvään arkeen monenmoisia elementtejä. Katso täältä keuruulaisten videoita ja kuvia sekä linkkejä tarinoihin kokovartaloelämästä Keuruulla.

Pyydä tästä tarjous kokovartaloelämästä Keuruulla!

Usein ajatellaan, että uudelle paikkakunnalle muuttaminen on tosi hankalaa ja vaatii paljon asioiden selvittelyä. Niinhän se yleensä onkin, mutta me Keuruulla olemme ratkaisseet tämänkin haasteen. Klikkaa ja katso lisää!

Riihossa täyttä elämää!

Tutustu tässä kahvikuppi kädessä mukaviin tarinoihimme Vaissista ja elämästä Riihon kylässä. Uudenlaisen elämän tai työelämän aloittaminen vieraassa paikassa, vaatii aina hyvät taustatiedot. Toivottavasti me voimme tarjota sinulle mukavia uusia ajatuksia. Ja jos vielä epäilyttää, niin pyydä tarjous meiltä. Saat vastauksena tarjouksen, jossa on vielä tarkemmat tiedot päätöksentekoasi varten.

Vaissin tarina

Tervetuloa mukaan Vassi Oy:n tarinaan.

Vaissi on perheyritys, jonka kaalikääryleet tehdään rakkaudella ja huolellisella käsityöllä. Maailman herkullisimpien kääryleiden valmistaja on myös Pohjoismaiden suurin: pyörittelemme vuosittain huimat 12 miljoonaa käärylettä maailmalle! Alkuperäisten kasvis- ja lihakaalikääryleidemme lisäksi valmistamme suurille asiakkaillemme kymmeniä erilaisia kääryleitä heidän omilla resepteillään. Meillä valmistuvatmyös Maajussin tuotteet ja SecondSeoulin tuotteet.

Vaissin työntekijän tarina 

Vaissilla työskentelee monenlaisella taustalla olevia elintarvikealan tekijöitä. Lue tästä alta yksi mukava tarina. Voisiko seuraava olla sinun tarinasi?

Elämää Riihossa Vaissin syntymailla

Vaissin syntymailla eläminen on pala maaseudun rauhaa ja aktiivista kyläelämää. Palvelut löytyvät tarpeeksi läheltä ja aktiivinen kylä on täynnä upeita ihmisiä, joilla on yhteinen intressi. Riihon kylä- maailman paras kylä!

Faktoja Keuruusta

Tiesitkö muuten näitä faktoja Vaissista ja Keuruusta?

Vaissi Oy on maailman herkullisimpien kaalikääryleiden valmistaja sekä myös Pohjoismaiden suurin. Vaissi pyörittelee vuosittain huimat 12 miljoonaa käärylettä maailmalle! Vaissi on laajentanut toimintaansa myös muihin valmisruokiin ja tekee yhteistyötä mm. Tomi Björkin kanssa.

Myös Maajussin kotiruoka tuotteet ovat Vaissin tuotteita. Maajussin kotiruoka on sellaista ihan simppeliä ruokaa. Aina kun vaan on mahdollista, niin raaka-aineet tulee suomalaisilta maajusseilta ja maut on tehty koko perheen suuhun sopiviksi.

Second Seoul- Vivahteikas makumatka Aasialaiseen keittiöön. Myös nämä herkut valmistetaan Vaississa.

Kustannusosakeyhtiö Otava on yksi Suomen vanhimmista ja suurimmista kirjakustantamoista. Otavan kirjapaino on toiminut Keuruulla jo vuodesta 1955. Otava on julkaissut muun muassa Eino Leinon, Veijo Meren, Mauri Kunnaksen kirjoja. Keuruulla on painettu mm. Keuruulaissyntyisen Mmiisasin kirjoja sekä Anni Hautalan keittokirjoja.

HT Laser on keuruulainen perheyritys, joka palkittiin 2019 valtakunnallisella yrittäjäpalkinnolla. HT Laser palvelee kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. HT Laser työllistää tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista.

Kellaripanimo on suomen ensimmäinen Kombucha-panimo. Kellaripanimon Kombucha valmistetaan laadukkaaseen pohjaveteen, puhtaan maaseudun siimeksessä järvi-ja harjumaisemissa Keuruulla! Jokos olet tutustunut tähän upeaan juomaan?

Keuruun ekokylässä valmistetaan siirrettäviä omakotitaloja. Lumuskodit tekee talot teräsalustaan ja panostaa laadukkuuteen sekä asumisen terveellisyyteen. olisiko tässä ratkaisu juuri sinun asumisesi haasteisiin?