Mun Multia

Multia ja Keuruu muodostavat Keuruun seutukunnan. Seutukunnalla haluamme tehdä avointa ja koko seutukuntaa rikastuttavaa yhteistyötä.

”Meille Kehittämisyhtiö Keulink Oy:ssa on tärkeää, että myös multialaiset yritykset ja yrittäjät ovat mukana Mun Keuruu -sivustolla. Uskomme sen palvelevan seutukunnan elinvoimaa kokonaisuutena sekä edistävän yrittäjien välistä yhteistyötä ja verkostoitumista.”

Jukka Kentala, Kehittämisyhtiö Keulink Oy

Elämisen laatua ja rauhaa Multialla

Me arvostamme luontoa ja yhteisöllisyyttä.

Me haluamme katsoa eteenpäin ja olla kaikille luotettava toimija ja kumppani.

Meidän arvomaailmassamme jokainen on tärkeä.

Asuminen Multialla

Multialla asuminen on mutkatonta. Meillä on isoja rantatontteja aivan keskustassa palveluiden äärellä! Lisäksi vuokra-asunnoiksi löytyy niin laadukkaita omakotitaloja kuin rivitalojakin – kaikki järven läheisyydessä!

Perheiden palvelut Multialla

Multialla kaikenikäiset otetaan huomioon ja varsinkin lapset ja perheet on huomioitu kunnan toiminnassa. Kissaniemen päiväkoti tarjoaa varhaiskasvatusta kaikille alle 7-vuotiaille. Turvallinen, joustava ja lapsiystävällinen palvelu on yksi keskeisimmistä tavoitteistamme.

Sinervän koulukeskuksessa annetaan opetusta luokille 1-9. Koulumme on tunnettu musikaalisuudesta ja leikeistä. Toisaalta myös kuvataiteella on näkyvä osa kouluarjessa ja -ympäristössä. Erilaiset tapahtumat ja opetus ulkona luonnossa elävöittävät kouluarkea. Uusitut koulutilat avataan elokuussa 2021. Ne tarjoavat terveen ja luonnonläheisen oppimisympäristön, jossa on otettu huomioon yhteisöllisyys ja luokka-asteiden välinen yhteistyö.

Elinkeinoja ja työnantajia Multialla

Multian elinkeinoelämä on monipuolinen ja aktiivinen. Suurimmat sektorit ovat metalli ja metsätalous sekä puun jatkojalostus. Matkailu on myös elinvoimainen ala. Voit tutustua linkkien kautta suurimpiin työllistäjiin alueellamme.

Tervetuloa Multialle! Me välitämme sinusta!