Millaista olisi asuminen Keuruulla? Testaa ja ihastu!

Keurismi on elämästä nauttimisen vapautta

Meitä Keuruulla yhdistää keurismi: yhteys itseen, luontoon ja läheisiin. Keuristeja tapaa myös muualta Suomesta – oletko sinä kenties yksi heistä? Jos sinulla on unelma yksilöllisestä elämisen vapaudesta, tule kokeilemaan mukavampaa, väljempää ja antoisampaa elämää Keuruulla.

Hae vapaaehtoiseksi testikeuristiksi, niin saat tuntumaa keuruulaiseen elämäntapaan, jossa on tilaa ja aikaa itselle tärkeille asioille. Muutospalvelumme avulla voimme räätälöidä sinulle uuden elämän juuri sellaisena keuristina kuin sinä olet.

Hae meille testikeuristiksi!

Jos sinuakin alkaa keuruttaa lomien jälkeen ja kaipaat elämänmuutosta, me teemme sen sinulle helpoksi. Testikeuristina pääset kokeilemaan, millaista elämä Keuruulla voisikaan olla ilman isoja kustannuksia. Kerro meille, mitä ja miten haluaisit Keuruuta testata. Kun testipaikkoja avautuu, ilmoitamme niistä heti ensimmäisenä sinulle. Mikä seuraavista olisi sinun juttusi?

Retkikeuristi: Olisin mielelläni retkeilykaupungin reittitestaaja.
Etätyökeuristi: Kaipaisin omaa aikaa ja arjen irtiottoa aktiviteettien kera.
Päiväkeuristi. Tulisin mielelläni testaamaan uusia tuotteita ja palveluita Keuruulle.
Luova keuristi. Olen kiinnostunut taiteesta ja käsitöistä. Voisin tulla testaamaan taiteilijan elämää.
Työkeuristi. Haluaisin testata yritysten uusia työtehtäviä ja ammatteja.

Muutospalvelu auttaa, kun alkaa keuruttaa kunnolla!

Kun kaipaat enemmän elämisen vapautta ja haluat keuruuntua kokonaan, muutospalvelumme auttaa etsimään sinulle:

unelmiesi kodin, arkea piristävät harrastukset, uuden työn tai koulutuspolun – lisäksi tutustutamme sinut keuruulaiseen elämään.

Keuruu on erityisesti lapsiperheiden suosiossa, ja siksi lasten koulut sekä päivähoito kuuluvat ilman muuta yksilölliseen muutospakettiimme. Tutustu erilaisiin muutospaketteihin tai lähetä meille tarjouspyyntö kokovartaloelämästä Keuruulla!

Tutustu muutospaketteihimme

Kaipaatko elämänmuutosta, mutta etsit vielä rohkeutta tarttua unelmaan elämisen vapaudesta Keuruulla? Muutospaketeista löydät ideoita ja ajatuksia omille unelmillesi turvallisemmasta ja vapaammasta elämästä Keuruulla.

Muutospaketti työtä etsivälle

Löydä uusi työpaikka Keuruulta.

Muutospaketti lapsiperheelle

Vietä helpommat ruuhkavuodet Keuruulla.

Muutospaketti rakentajalle

Rakenna unelmien tontti ja talo Keuruulle.

Yrittäjän muutospaketti

Löydä paikkasi aktiivisesta yrittäjäyhteisöstä.

Sinkun muutospaketti

Aloita aktiivinen uusi elämä Keuruulla.

Seniorin muutospaketti

Muuta mökkielämän lähteille palveluiden pariin.

Ruuhkavuosien kiireestä perhekeuristiksi

Perhekeuristiksi tunnustautunut Liisa sai Keuruulla uuden uran sekä enemmän aikaa perheelleen. Keuruuntuminen tapahtui onnellisten sattumien kautta. Unelmien elämäntyyli löytyi järven rannalta ja leppoisemmasta arjen rytmistä. Tutustu Liisaan Visit Keuruun sivuilla ja lue, mitkä ovat Liisan ja lasten lempipaikat Keuruulla.

Löydä unelmiesi tontti Keuruulta

Haluaisitko asua keskustan tuntumassa vai hiukan syrjemmässä maaseudun rauhassa? Keuruulla tarjolla on runsaasti tontteja, joista voit valita omia toiveitasi vastaavan. 

Tutustu eri asuinalueiden vapaisiin tontteihin linkistä ja kysy lisää suoraan Määtän Timolta soittamalla 0400 763 995 tai sähköpostilla!