Ota kokovartaloelämä haltuun ja rahtaa itsesi Keuruulle!

Ota kokovartaloelämä haltuun ja rahtaa itsesi Keuruulle!

HOI SINÄ SIELLÄ! Entä jos joku kertoisi sinulle, että maailmassa on yhä paikka, jossa elämä on elämisen arvoista ja yrittämisestä palkitaan? Älä siis jumita, vaan vaihda kokovartaloelämään Keuruulle!

Mikä ihmeen kokovartaloelämä?
Otetaanpa selvää:

KATSO- Video Kokovartaloelämästä

IHASTU- Faktoihin Keuruusta

TUTUSTU- huikeisiin tarinoihin onnistumisista
 
HULLAANNU KEURUUSTA!

PYYDÄ TARJOUS- Kokovartaloelämästä Keuruulla ja osallistu arvontaan! 

Hyppää kyytiin ja nauti matkasta!

Yksi kokovartaloelämä, kiitos!

Yksi kokovartaloelämä, kiitos!

Pienen byrokratian ja suuren yritysapumme ansiosta monenlainen kokovartaloelämä on mahdollista nopeasti ja vaivattomasti.

Yrittäjäksi

Yrittäjäksi pääsee montaa reittiä pitkin. Tutustu tarjontaamme ja ota yhteyttä! Me täällä Keuruulla laitoimme jo kaffet tippumaan juttutuokiotamme varten.

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Meillä on sinulle ja puolisollesi töitä!

Tutustu tällä hetkellä vapaana oleviin työpaikkoihin ja kysy lisää kehittämisyhtiön CV- pankista ja piilotyöpaikoista.

Lue lisää

Pyydä tästä tarjous kokovartaloelämästä Keuruulla!

Usein ajatellaan, että uudelle paikkakunnalle muuttaminen on tosi hankalaa ja vaatii paljon asioiden selvittelyä. Niinhän se yleensä onkin, mutta me Keuruulla olemme ratkaisseet tämänkin haasteen. Klikkaa ja katso lisää. Osallistut samalla 500 euron arvoisen palkinnon arvontaan.

Lue lisää

Asuminen

Keuruulla on wikipedian mukaan 316 järveä, joten voimme sanoa olevamme vetten ympäröimänä ja tosi moni meistä asuu veden äärellä. Katso linkin takaa, mitä kaikkea muuta Keuruulla on sinulle tarjota.

Lue lisää

Vapaa-aika

Keuruu on siitä metka paikka harrastajalle ja vapaa-ajan viettäjälle, että täällä on moni hauska juttu ilmaista tai ainakin todella edullista. Väitämme olevamme lapsiperheiden paratiisi. Mitä mieltä sinä olet, kun käyt katsomassa vapaa-ajan tarjontaamme?

Lue lisää

Kokovartaloelämä

Onnellinen ja tyytyväinen ihminen tarvitsee hyvään arkeen monenmoisia elementtejä. Katso täältä keuruulaisten videoita ja kuvia sekä linkkejä tarinoihin kokovartaloelämästä Keuruulla.

Lue lisää

Faktoja Keuruusta

Tiesitkö muuten tätä faktaa Keuruusta?

 Vaissi Oy on maailman herkullisimpien kaalikääryleiden valmistaja sekä myös Pohjoismaiden suurin. Vaissi pyörittelee vuosittain huimat 12 miljoonaa käärylettä maailmalle! Vaissi on laajentanut toimintaansa myös muihin valmisruokiin ja tekee yhteistyötä mm. Tomi Björkin kanssa.

Kustannusosakeyhtiö Otava on yksi Suomen vanhimmista ja suurimmista kirjakustantamoista. se on toiminut keuruulla jo yli 100 vuotta. Otava on julkaissut muun muassa Eino Leinon, Veijo Meren, Mauri Kunnaksen kirjoja.  Keuruulla on painettu mm. Keuruulaissyntyisen Mmiisasin kirjoja sekä Anni Hautalan keittokirjoja.

HT Laser on keuruulainen perheyritys, joka palkittiin 2019 valtakunnallisella yrittäjäpalkinnolla.  HT Laser palvelee kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. HT Laser työllistää tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista.

Kellaripanimo on suomen ensimmäinen Kombucha-panimo. Kellaripanimon Kombucha valmistetaan laadukkaaseen pohjaveteen, puhtaan maaseudun siimeksessä järvi-ja harjumaisemissa Keuruulla! Jokos olet tutustunut tähän upeaan juomaan?

Keuruun ekokylässä valmistetaan siirrettäviä omakotitaloja. Lumuskodit  tekee talot teräsalustaan ja panostaa laadukkuuteen sekä asumisen terveellisyyteen. olisiko tässä ratkaisu juuri sinun asumisesi haasteisiin?

Mekin onnistuimme!

Keuruulla on niin paljon huikeita yritystarinoita, että oli todella vaikea valita yritykset, joiden tarinaa avatamme hieman enemmän. Ota iso kuppia kahvia, ja lähde kanssamme tutustumaan alla oleviin upeisiin yritysten tarinoihin.

Tarinoissa kulkevat käsi kädessä eri sukupolvet, paluumuuttajat sekä uudet yrittäjät. Nautinnollisia lukuhetkiä!

Matka Mäkelä

Matka Mäkelä tarjoaa pehmeät kyydit

Tervetuloa mukaan Matka Mäkelä Oy:n tarinaan. Tämä on tarina yli 80 vuotiaasta yrityksen alkuhetkistä nykypäivään. Onneksi yhtiö tarjoaa pehmeät kyydit nykyaisilla kulkupeleillä ja yhteyksillä. Nojaat vaan taaksepäin ja nautit matkasta.

Lue lisää

Aidia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris non blandit lectus.

Lue lisää

Rahikkalan tila

Rahikkalan Tilan visio on olla pala rauhaa. Tilalla rauhoitutaan nauttimaan elämän yksinkertaisuudesta ja ystävistä sekä luonnosta ympärillä. Tavoitteena tarjota yksinkertaista ja korkealaatuista majoitus-, juhla- ja virkistäytymis toimintaa.

Lue lisää

Vesijohtoliike Jauni

Yksi keurusseudun vanhimpia yrityksiä, on nyt uusien yrittäjien käsissä omistajanvaihdoksen myötä. Lue tarina!

Lue lisää

Iidan Unelma

Iida toteutti unelmansa ja leipoi harrastuksesta itselleen työpaikan. Miten Iidalla on lähtenyt yrittäjän elämä käyntiin?

Lue lisää

Liisan perheen tarina

Liisa Kotasen tarina on vertaansa vailla. Lue kuinka kaksi huippuosaajaa perheineen päätyivät asumaan ja tekemään työtä Keuruulle onnellisten sattumien kautta. Voisiko sinullekin käydä näin?

Lue lisää