Ota kokovartaloelämä haltuun ja rahtaa itsesi Keuruulle!

Ota kokovartaloelämä haltuun ja rahtaa itsesi Keuruulle!

HOI SINÄ SIELLÄ! Entä jos joku kertoisi sinulle, että maailmassa on yhä paikka, jossa elämä on elämisen arvoista ja yrittämisestäkin palkitaan? Älä siis jumita, vaan vaihda kokovartaloelämään Keuruulle!

Mikä ihmeen kokovartaloelämä?
Otetaanpa selvää:

KATSO- Video Kokovartaloelämästä ja yrittämisestä Keuruulla

IHASTU- Faktoihin Keuruusta elämästä täällä

TUTUSTU- huikeisiin tarinoihin onnistumisista. 
 
HULLAANNU KEURUUSTA!

PYYDÄ TARJOUS- Kokovartaloelämästä Keuruulla ja me laitamme sinulle huikean tarjouksen elämästä Keuruulla! 

Hyppää kyytiin ja nauti matkasta!

Yksi kokovartaloelämä, kiitos!

Yksi kokovartaloelämä, kiitos!

Pienen byrokratian ja suuren yritysapumme ansiosta monenlainen kokovartaloelämä Keuruulla on mahdollista nopeasti ja vaivattomasti.

Kokovartaloelämä

Onnellinen ja tyytyväinen ihminen tarvitsee hyvään arkeen monenmoisia elementtejä. Katso täältä keuruulaisten videoita ja kuvia sekä linkkejä tarinoihin kokovartaloelämästä Keuruulla.

Asuminen

Keuruulla on wikipedian mukaan 316 järveä, joten voimme sanoa olevamme vetten ympäröimänä ja tosi moni meistä asuu veden äärellä. Katso linkin takaa, mitä kaikkea muuta Keuruulla on sinulle tarjota.

Vapaa-aika

Keuruu on siitä metka paikka harrastajalle ja vapaa-ajan viettäjälle, että täällä on moni hauska juttu ilmaista tai ainakin todella edullista. Väitämme olevamme lapsiperheiden paratiisi. Mitä mieltä sinä olet, kun käyt katsomassa vapaa-ajan tarjontaamme?

Yrittäjäksi

Yrittäjäksi pääsee montaa reittiä pitkin. Tutustu tarjontaamme ja ota yhteyttä! Me täällä Keuruulla laitoimme jo kaffet tippumaan juttutuokiotamme varten.

Avoimet työpaikat

Meillä on sinulle ja puolisollesi töitä!

Tutustu tällä hetkellä Keuruulla vapaana oleviin työpaikkoihin ja ota yhteyttä suoraan työnantajan sähköpostiin.

Keuruun akatemia tarjoaa koulutusta tarpeisiin

Kokosimme Keuruun koulutustarjonnan samalle sivulle ja akatemia nimikkeen alle. Koulutusakatemiamme mahdollisuudet keskittyvät myös aikuiskoulutuksen tarpeisiin.

Pyydä tästä tarjous kokovartaloelämästä Keuruulla!

Usein ajatellaan, että uudelle paikkakunnalle muuttaminen on tosi hankalaa ja vaatii paljon asioiden selvittelyä. Niinhän se yleensä onkin, mutta me Keuruulla olemme ratkaisseet tämänkin haasteen. Jokaiselle tarjouksen pyytäjälle toimitetaan numeroitu ämpäri yllätys sisältöineen joko postitse tai Keuruun markkinoilla 8-9. 7.22.

Mekin onnistuimme!

Keuruulla on niin paljon huikeita yritystarinoita, että oli todella vaikea valita yritykset, joiden tarinaa avatamme hieman enemmän. Ota iso kuppia kahvia, ja lähde kanssamme tutustumaan alla oleviin upeisiin tarinoihin kokovartaloelämästä ja yrityksistä. Mukaan mahtuu myös tarina kokovartaloelämästä paikallisen yrityksen työntekijöinä.

Tarinoissa kulkevat käsi kädessä eri sukupolvet, paluumuuttajat sekä uudet yrittäjät. Nautinnollisia lukuhetkiä!

Matka Mäkelä

Tervetuloa mukaan Matka Mäkelä Oy:n tarinaan. Tämä on tarina yli 80 vuotiaasta yrityksen alkuhetkistä nykypäivään. Onneksi yhtiö tarjoaa pehmeät kyydit nykyaisilla kulkupeleillä ja yhteyksillä. Nojaat vaan taaksepäin ja nautit matkasta.

Liisan perheen tarina

Liisa Kotasen tarina on vertaansa vailla. Lue kuinka kaksi huippuosaajaa perheineen päätyivät asumaan ja tekemään työtä Keuruulle onnellisten sattumien kautta. Voisiko sinullekin käydä näin?

Rahikkalan tila

Rahikkalan Tilan visio on olla pala rauhaa. Tilalla rauhoitutaan nauttimaan elämän yksinkertaisuudesta ja ystävistä sekä luonnosta ympärillä. Tavoitteena tarjota yksinkertaista ja korkealaatuista majoitus-, juhla- ja virkistäytymis toimintaa.

Mainostoimisto Aidia

Vuoden vanhan Aidian tarina ulottuu vuoteen 1992, jolloin Pelismo Oy perustettiin. Aidia osti Pelismon mainosliiketoiminnot syksyllä 2020. Jos sinulla on visio, siitä kannattaa kertoa muillekin!

Vesijohtoliike Jauni

Yksi keurusseudun vanhimpia yrityksiä, on nyt uusien yrittäjien käsissä omistajanvaihdoksen myötä. Lue tarina!

Iidan Unelma

Iida toteutti unelmansa ja leipoi harrastuksesta itselleen työpaikan. Miten Iidalla on lähtenyt yrittäjän elämä käyntiin?

Faktoja Keuruusta

Tiesitkö muuten tätä faktaa Keuruusta?

Vaissi Oy on maailman herkullisimpien kaalikääryleiden valmistaja sekä myös Pohjoismaiden suurin. Vaissi pyörittelee vuosittain huimat 12 miljoonaa käärylettä maailmalle! Vaissi on laajentanut toimintaansa myös muihin valmisruokiin ja tekee yhteistyötä mm. Tomi Björkin kanssa.

Kustannusosakeyhtiö Otava on yksi Suomen vanhimmista ja suurimmista kirjakustantamoista. Otavan kirjapaino on toiminut Keuruulla jo vuodesta 1955. Otava on julkaissut muun muassa Eino Leinon, Veijo Meren, Mauri Kunnaksen kirjoja. Keuruulla on painettu mm. Keuruulaissyntyisen Mmiisasin kirjoja sekä Anni Hautalan keittokirjoja.

HT Laser on keuruulainen perheyritys, joka palkittiin 2019 valtakunnallisella yrittäjäpalkinnolla. HT Laser palvelee kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. HT Laser työllistää tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista.

Kellaripanimo on suomen ensimmäinen Kombucha-panimo. Kellaripanimon Kombucha valmistetaan laadukkaaseen pohjaveteen, puhtaan maaseudun siimeksessä järvi-ja harjumaisemissa Keuruulla! Jokos olet tutustunut tähän upeaan juomaan?

Keuruun ekokylässä valmistetaan siirrettäviä omakotitaloja. Lumuskodit tekee talot teräsalustaan ja panostaa laadukkuuteen sekä asumisen terveellisyyteen. olisiko tässä ratkaisu juuri sinun asumisesi haasteisiin?